Gladnyhet - fiber til din fritidseiendom i Hafjell!

Eidsiva Bredbånd overtar eksisterende infrastruktur tilknyttet din fritidseiendom.

Det betyr at du får en valgfri mulighet til å koble opp premium bredbånd til din boenhet kostnadsfritt - uten egeninnsats. Dette gjelder hvis du bestiller innen 15.09.2022 med forbehold om 12 måneder avtaletid.

Dette er en unik kampanje, og vi håper selvsagt at du ønsker å benytte deg av muligheten når vi først utfører arbeid i ditt nabolag. Hvis du ikke ønsker å videreføre ditt kundeforhold, blir tjenestene koblet ned fra 2023. 

Med fast bredbånd på hytta får du like raskt bredbånd som du har hjemme. Du kan også få Altibox TV i de fleste områdene.

Gå direkte til bestilling

Hytte på fjellet

Pakketilbud på fiberbredbånd og TV på hytta

Velger du både Altibox TV og fiberbredbånd får du en pakkerabatt. Pakken inkluderer Altibox TV med 1 stk dekoder og fiberbredbånd med ønsket hastighet.

Altibox Fritid 80

Fiberbredbånd og TV

80 Mbps hastighet
Altibox TV med 8 poeng 

649,-/mnd

Altibox Fritid 150

Fiberbredbånd og TV

150 Mbps hastighet
Altibox TV med 8 poeng

799,-/mnd

Altibox Fritid 500

Fiberbredbånd og TV

500 Mbps hastighet
Altibox TV med 8 poeng

999,-/mnd

Ønsker du kun fiber til hytta?

Her er våre veiledende priser for deg som kun ønsker fiber. 

Altibox Fritid 100

100 Mbps hastighet

549,-/mnd


Altibox Fritid 500

500 Mbps hastighet

899,-/mnd


Jeg ønsker fiber!

Fiberfremføring, installasjon uten egeninnsats, vil være kostnadsfritt for deg i kampanjeperioden hvor graving vil pågå. Vi må sette en frist til 15.09.22 slik at det er mulig å prosjektere utbyggingen, da det vil være store områder som skal etableres.

Hva betyr dette for deg

  • Du har mulighet til å få kostnadsfri oppkobling av høyhastighetsbredbånd til din fritidseiendom ved å bestille innen frist.
  • Du får et bredt spekter av tjenester å velge mellom av både tv og internett

 

Velg ønsket produkt

Informasjon

Eidsiva Bredbånd forplikter seg til å beskytte og respektere ditt personvern, og vi vil kun bruke personlige opplysninger for å kunne behandle og respondere på skjemaet du sender inn. Du kan når som helst be oss slette denne informasjonen. Hvis du vil vite mer om vår praksis for personvern og hvordan vi forplikter oss til å beskytte og respektere personvernet ditt, se våre retningslinjer for personvern på nettsiden. Avtalevilkår for fiberbrebånd finner du her (åpnes i egne fane).

Samtykkeerklæring