Coax

- Bredbånd via kabel-TV

Med coaxbredbånd fra Eidsiva Bredbånd får du tilgang til høyhastighetsbredbånd gjennom vårt kabel-TV nett.

Vi har kabel-TV nett i Trysil, Åsnes, Våler, Grue og Toten.

Hastigheter og priser

Du kan velge selv om du vil abonnere på TV og bredbånd, eller bare bredbånd. Velger du TV og coaxbredbånd med hastighet på 100 Mbps får du en pakkerabatt. 

Pakke med TV og bredbånd

Velger du både Altibox TV og coaxbredbånd med 100Mbps hastighet får du en pakkerabatt. Pakken inkluderer Altibox TV med 1 stk dekoder og coaxbredbånd med 100/10 Mbps hastighet. Forutsetninger og leveringsbetingelser.

Pakke 100

Bredbånd og TV

100/10 Mbps hastighet
Altibox TV

1099,-/mnd
Inkl. rabatt: 39,-/mnd

Pakke 50

Bredbånd og TV

50/10 Mbps hastighet
Altibox TV

1028,-/mnd
(Ingen pakkerabatt)

Dette får du med Altibox TV hjemme:

50 valgfrie poeng
Altibox Appen
Opptak (500 timer)
Start forfra/spol/pause
Programarkiv
Søk og anbefalinger

Coaxbredbånd

Her er våre veiledende priser på coaxbredbånd.

Bredbånd Coax 100

639,-/mnd
100/10 Mbps*

Bredbånd Coax 50

529,-/mnd
50/10 Mbps*

Pakke, hastighet og leveringsvilkår *

Hastighet

Hastighetene er tilgjengelig i docsis 3.0 oppgraderte kabelnett. Målt hastighet kan i noen tilfeller være lavere dersom TV benyttes samtidig som målingen foretas. Oppgitte hastigheter gjelder kablet tilkobling mot hjemmesentral beskrevet med nedlastingshastighet/opplastingshastighet. Kabel-TV og bredbånd har normal leveringstid på 2 uker dersom det har vært kabel-TV i huset tidligere, eller at kabelen er montert på husvegg. Leveransen kan bli forsinket vinterstid.

Pakkepris:
Pakkeprisen gjelder dersom du velger TV og Coax med en hastighet på 100 Mbps. Forutsetter 12 måneders bindingstid. Ønsker du flere poeng kommer dette i tillegg til prisen. Evt. månedsleie for ekstra dekoder eller tilleggskanaler kommer i tillegg. Veiledende priser på TV og bredbånd er til enhver tid gjeldende og kan justeres individuelt.

Tilkobling av modem og TV-dekodere

Bredbåndsmodemet må kobles direkte til et antenneuttak, og TV-dekoderen må kobles direkte i modemet med en nettverkskabel. Løsningen leveres med en dekoder som standard. Denne kobles til Lan 2 på bredbåndsmodemet. Ønskes det flere dekodere må det installeres nettverkskabel (Cat. 5) fra bredbåndsmodemet og frem til hver enkelt ekstra dekoder. Disse kobles til portene Lan 3 og Lan 4 på baksiden av bredbåndsmodemet.

 

Se også våre vilkår.