Utbyggere

Velg Eidsiva Bredbånd som deres fiberleverandør. Vi sørger for at fremtidige kunder er sikret den beste internett og tv løsningen til moderne infrastruktur. 

For å komme direkte til søknadsskjema trykk her.

Graver ned fiber
Vi jobber sammen med boligutbygger

Vi jobber sammen med boligutbygger

Vi i Eidsiva Bredbånd har lang erfaring med fiber til hjemmet og godt samarbeid med flere utbyggere. Dette fører til at vi legger kvalitetsfiber til våre kunder og sørger for at de har det beste utstyret dagens marked krever. Sammen med utbygger finner vi smarte og gode løsninger for fremtidige kunder.

Eidsiva Bredbånd leverer til boligprosjekter i hele Innlandet og sørger for at du som boligutbygger har alt du trenger innenfor produktvalg og infrastruktur valg. Vi hjelper med å sørge for at kunder er fornøyd med produktene du som boligutbygger har valgt. 

Trykk her for å komme til direkte til søknadsskjema.

Hva kan du forvente å få av oss?

Egen kontaktperson

Du som utbygger får tildelt en egen kontaktperson. Dere vil ha en tett dialog hele veien fra bestilling til levering.

Gode lokalkunnskaper

Med hovedkontoret vårt på Lillehammer er vi en lokal bedrift med mye lokalkunnskap.

Trygt og stabilt fiberbredbånd

Vi har lang erfaring med fiber til hjemmet. Med vår fiberlinje er kjøper garantert god og stabil hastighet helt opp til 1000 Mbps. 

Gode løsninger til bedrifter i bygget

Vi har gode bedriftsløsninger til næringsbygg som ligger i borettslaget eller sameiet. Sjekk ut de ulike produktene man kan velge mellom her.

Gode kollektive løsninger

Bygger dere et borettslag med minst 10 boenheter har vi kollektiv avtale for deres kjøpere. Sjekk ut her hvilke avtaler dere kan velge mellom

Kundetilpasset og fleksible løsninger for utbygger

Vi ønsker å konstant utvikle oss sammen med utbygger. Sammen utvikler vi gode og fleksible løsninger som sikrer våre kunder den beste fiber opplevelsen.

Hva får beboerne?

Fleksibelt utvalg innenfor internett og tv løsninger

Kundene kan velge mellom ulike internetthastigheter og tv-løsninger tilpasset hver enkelt familie. Du finner de ulike pakkene mellom privat og borettslag her

TV-løsning med stor valgfrihet inkludert strømmetjenester

Kunde får et stort utvalg innen tv-underholdning med blant annet faste og valgfrie kanaler. Med vårt poengsystem kan man velge ulike kanaler og strømmetjenester etter eget ønske. Du finner oversikt over private abonnement her og for kollektiv avtalene her.

Bredbåndshastighet opp til 1000 Mbps

Med Eidsiva Bredbånd sitt fibernett er kunden sikret full bredbåndshastighet helt opp til 1000 Mbps. Sjekk ut privatpakkene her og kollektiv pakkene her.

Se TV hvor du vil med Altibox appen

Har kunden et tv abonnement hos oss har de også tilgang til vår Altibox app. Opp til 5 enheter kan koble seg til appen og se på tv samtidig. 

Utbyggingsfasen

Prosessen fra bestilling til leveranse kan deles inn i følgende faser:

Fase 1 - Bestilling, Tilbud, Kontraktsinngåelse

Fase 1 - Bestilling, Tilbud, Kontraktsinngåelse

I første fase sender utbygger inn en bestilling til oss med informasjon ang. prosjektet, og hva som er ønskelig å få levert fra oss. Vi prosjekterer henvendelsen og kommer med et tilbud. Ønsker utbygger å gå for tilbudet skriver vi avtale og går for neste fase.

Fase 2: Planlegging og utbygging

Fase 2: Planlegging og utbygging

Det tar tid å bygge infrastruktur, så god planlegging er en viktig del av jobben. Vi tar ansvar for miljø og sikkerhet, samtidig som vi bygger et fremtidsrettet og driftssikkert fibernett.

Etter planlegging starter vi med utbygging. Ut i fra avtalen graver vi kun ned i infrastrukturen. Avtalen regulerer om vi graver helt inn til husvegg eller frem til tomtegrense.

Fase 3: Leveranse

Fase 3: Leveranse

I denne fasen installerer vi fiber i boligene vi skal levere til.

Privat avtale: Som avtalt med utbygger leverer vi frem til kundens tomtegrense. De kundene som ønsker å koble seg på vårt fibernett tar selv kontakt med oss for et tilbud. De må selv grave en grøft fra tomtegrense til husvegg hvor fiberrøret skal legges. 

Kollektiv avtale: Leverer vi til et borettslag/sameie vil vi stå for graving og etablering utvendig og innvendig etter avtale med utbygger. Når leveransen er levert vil beboer får et infobrev ang. abonnementsavtale. Her tar de selv kontakt med vårt kundesenter der de registrerer kollektiv abonnement som vi har avtalt med borettslaget eller sameiet.

Utbygger eller entreprenør?

Fyll ut skjemaet så tar vi kontakt. Du kan også ringe oss på telefon 612 00 612.

Eidsiva Bredbånd forplikter seg til å beskytte og respektere ditt personvern, og vi vil kun bruke personlige opplysninger for å kunne behandle og respondere på skjemaet du sender inn. Du kan når som helst be oss slette denne informasjonen. Hvis du vil vite mer om vår praksis for personvern og hvordan vi forplikter oss til å beskytte og respektere personvernet ditt, se våre retningslinjer for personvern på nettsiden.

Samtykkeerklæring