Utbyggere

Velg Eidsiva Bredbånd som deres fiberleverandør. Vi sørger for at fremtidige kunder er sikret den beste internett og tv løsningen til moderne infrastruktur. 

For å komme direkte til søknadsskjema trykk her.

Graver ned fiber
Vi jobber sammen med boligutbygger

Vi jobber sammen med boligutbygger

Vi i Eidsiva Bredbånd har lang erfaring med fiber til hjemmet og godt samarbeid med flere utbyggere. Dette fører til at vi legger kvalitetsfiber til våre kunder og sørger for at de har det beste utstyret dagens marked krever. Sammen med utbygger finner vi smarte og gode løsninger for fremtidige kunder.

Eidsiva Bredbånd leverer til boligprosjekter i hele Innlandet og sørger for at du som boligutbygger har alt du trenger innenfor produktvalg og infrastruktur valg. Vi hjelper med å sørge for at kunder er fornøyd med produktene du som boligutbygger har valgt. 

Trykk her for å komme til direkte til søknadsskjema.

Utbygger eller entreprenør?

Fyll ut skjemaet så tar vi kontakt. Du kan også ringe oss på telefon 612 00 612.

Eidsiva Bredbånd forplikter seg til å beskytte og respektere ditt personvern, og vi vil kun bruke personlige opplysninger for å kunne behandle og respondere på skjemaet du sender inn. Du kan når som helst be oss slette denne informasjonen. Hvis du vil vite mer om vår praksis for personvern og hvordan vi forplikter oss til å beskytte og respektere personvernet ditt, se våre retningslinjer for personvern på nettsiden.

Samtykkeerklæring