Registrering av ditt kollektiv abonnement

Eidsiva Bredbånd har gleden av å informere deg om at ditt sameie/borettslag har inngått en avtale om kollektive bredbåndstjenester.

Hvordan kommer du i gang?

For å benytte deg av produkter og tjenester i avtalen må du registrere deg som kunde. Dette gjør du ved å fylle ut skjemaet her.

Viser til beboerbrev som skal være tilsendt av leder i ditt borettslag om hvilken kollektiv pakke dere har bestilt, og nyttig informasjon. Viktig at du setter deg inn i denne informasjonen før du fyller ut skjema.

Vær oppmerksom på at registrering kan ta opp til 3 virkedager. Du kan også kontakte vårt kundesenter på telefon 612 00 612. Er du allerede kunde hos oss, kan eksisterende utstyr benyttes. Manglende utstyr vil monteres/utleveres av vår montør.

Registrer ditt kollektiv abonnement her:

Felter merket med * må fylles ut.

Eidsiva Bredbånd forplikter seg til å beskytte og respektere ditt personvern, og vi vil kun bruke personlige opplysninger for å kunne behandle og respondere på skjemaet du sender inn. Du kan når som helst be oss slette denne informasjonen. Hvis du vil vite mer om vår praksis for personvern og hvordan vi forplikter oss til å beskytte og respektere personvernet ditt, se våre retningslinjer for personvern på nettsiden.

Samtykkeerklæring

Se også

Borettslag

Altibox TV

Kundesenter

Flere nyheter