Vi har besluttet utbygging av fiber på Bjorli!

Vi utvider vårt bredbåndstilbud på Bjorli og vil levere TV og bredbånd til flere hytteområder. Områdene i kartomrissene er under utbygging. 

 

Fiber

Med fiber slipper Eidsiva Bredbånds kunder hastighetsbegrensninger ved stor belastning i helger og høytider. Internett og TV levert gjennom fiberkabel gir mer eller mindre uendelig kapasitet, med suveren hastighet både inn og ut. Du deler ikke kapasitet med andre, og trenger ikke å ta hensyn til avstand til basestasjoner, datapakker eller om andre er på nett samtidig som deg. Du står fritt til å velge det produktet som passer best for deg og ditt behov. Det vi ser er at våre mest fornøyde kunder foretrekker å ha tv- og internett samlet, grunnet pakkepris og én kundeservice.

Tilstedeværelse og kommunikasjon

31.mai avholdt Eidsiva Bredbånd holdt i mai et digitalt informasjonsmøte for utbyggingen av fiberbredbånd til Bjorli. Det var godt oppmøte med over 60 personer som logget seg på teamslenken, lyttet inn og stilte spørsmål. Se sammendrag fra møtet, i filen vedlagt her. 

Vi er jevnlig på besøk på Bjorli, vi var her og holdt infostand i påskeuken - takk til alle som kom innom oss. I sommer og høst har vi vært på besøk flere ganger, samt at vi har pågående utbygging på området. Har du spørsmål, ta gjerne kontakt.  

Eidsiva stand

Kart over områder vi leverer fiber til

Status per Q4 2023

Graving, trekking av fiberkabler, installasjon og montasjearbeider startet i juni og arbeides med frem til desember. Arbeidet forventes ferdigstilt ved utgangen av 2023. 

Det er eksisterende røranlegg i noen av områdene og vi vil bruke eksisterende rør der det er hensiktsmessig. Om du ønsker fiber inneværende år med kampanjepris på etablering og månedsabonnement, bestill så snart som mulig, for å sikre deg muligheten. 

Om du har bestilt så kan du følge status på utbygging for din adresse her: Status utbygging

Pakketilbud på fiberbredbånd og TV på hytta

Velger du både Altibox TV og fiberbredbånd får du en gunstig pris. Pakken inkluderer Altibox TV med en dekoder og fiberbredbånd med valgt hastighet. 

Altibox Fritid 150

Fiberbredbånd og TV

150 Mbps hastighet
Altibox TV med 8 poeng

Kampanje 599,-/mnd i 12 mnd

Altibox Fritid 500

Fiberbredbånd og TV

500 Mbps hastighet
Altibox TV med 8 poeng

Kampanje 799,-/mnd i 12 mnd

Ønsker du kun fiber?

Du kan også velge kun fiberbredbånd som gir en rask og stabil internettlinje i din fritidsbolig.

Altibox Fritid 100

100 Mbps hastighet

549,-/mnd


Få et uforpliktende tilbud

Ønsker du å bli kontaktet på telefon og få et uforpliktende tilbud for områdene i kart over? Fyll ut skjemaet under:

Eidsiva Bredbånd forplikter seg til å beskytte og respektere ditt personvern. Vi vil kun bruke personlige opplysninger for å kunne behandle og respondere på skjemaet du sender inn. Du kan når som helst be oss slette denne informasjonen. Hvis du vil vite mer om vår praksis for personvern og hvordan vi forplikter oss til å beskytte og respektere personvernet ditt, se våre retningslinjer for personvern på nettsiden.

Samtykkeerklæring

Er du ikke innenfor på kart, men ønsker fiber til din fritidsbolig eller hjemmeadresse, kan du kontakte kundesenteret på 612 00 612 eller privat@eidsiva.net