Forespørsel om høyhastighets­bredbånd

Her kan du bestille lynraskt bredbånd. Med fiber fra Eidsiva Bredbånd får du en fremtidsrettet fiberlinje helt frem til boligen din. Med fiberbredbånd fra oss er du tett på øyeblikkene!

Fiber logo
Lynrask fiber

Lynrask fiber

Perfekt for hjemmekontor og overlegent for gaming. En fleksibel tv- og strømmepakke som lar deg velge det du vil se på. Med fiberbredbånd og Altibox TV kan du få mer av akkurat det du vil ha.

Benytt deg av skjemaet under, så undersøker vi om du kan få lynrask fiber klargjort for hjemmekontor, TV- og strømmetjenester og gaming.

Jeg ønsker fiber!

Forespørselen er ikke bindende, men du tillater at vi undersøker om vi kan levere på oppgitt adresse og at vi kan ta kontakt med deg på telefon og e-post.

Eidsiva Bredbånd forplikter seg til å beskytte og respektere ditt personvern, og vi vil kun bruke personlige opplysninger for å kunne behandle og respondere på skjemaet du sender inn. Du kan når som helst be oss slette denne informasjonen. Hvis du vil vite mer om vår praksis for personvern og hvordan vi forplikter oss til å beskytte og respektere personvernet ditt, se våre retningslinjer for personvern på nettsiden.

Samtykkeerklæring

Fiber til hjemmet

Med fiber fra Eidsiva Bredbånd får du en fremtidsrettet fiberlinje helt frem til boligen din.

Fiber til hytta

Med fast bredbånd på hytta får du like raskt bredbånd som du har hjemme.

Fiber til borettslag

Sørg for at du og dine beboere har den beste internett og tv løsningen i dag.

Altibox TV

Altibox TV gir raskt og enkelt tilgang til alle tjenestene som hele familien vil ha. Ganske enkelt en bedre TV-løsning.