Ungdoms-OL

Ungdoms-OL sitt slagord "Go beyond, create tomorrow" passet oss perfekt og motiverte oss til å gjøre en ekstraordinær innsats frem mot og under lekene.

Tjenesten som ble levert var i all hovedsak internett levert på 12 lokasjoner/arenaer, og leveres på både faste kablede punkter og WIFI. Det ble etablert WIFI på alle arenaer for presse, akkrediterte og for organisasjonskomiteen. I tillegg ble det sendt live video mellom arenaer på Eidsiva Bredbånds fibernett. 

Bredbånd- og internett er kritiske deler i et hvert stort arrangement. Ungdoms OL er primært for ungdom, og deres medievaner setter krav til oss om tilgjengelighet av internett, sier Jan Tore Meren Chief Functional Area Officer.

Videre vil mye av vår tjenesteproduksjon og vårt tjenestetilbud til publikum, utøvere, frivillige, andre gjester og samarbeidspartnere være nettbaserte og fordre god og sikker bredbåndsleveranser. Vi er veldig godt fornøyde med å få en så profesjonell og løsningsorientert samarbeidspartner som Eidsiva Bredbånd som vår offisielle bredbåndsleverandør til Ungdoms-OL, og som på en positiv måte løser våre krav og forventinger, avslutter Meren.

Les flere referanser

Gausdal Landhandleri

Hos byggvarekjeden Gausdal landhandleri er aktivitetsnivået høyt. Travel rimer med trivsel.  Litt stress kan bety moro. For kundene er de over 15 filialene et sted for nytte og inspirasjon, nytte men også en sosial møteplass. For ansatte er jobben en sikker kilde til utvikling og utfordringer.

Arve Hagen

Tenk deg situasjonen: du ringer rørlegger som lover å komme til et bestemt tidspunkt neste dag. Du avlyser alle andre avtaler for å være tilgjengelig. Du venter og venter. Ingen rørlegger dukker opp. Du føler deg lurt, forlatt, frustrert – på samme måte som når internett plutselig og uventet uteblir.

Lillehammer Hotel

På adressen Turisthotellvegen 6 prates kinesisk, tysk, fransk, svensk, engelsk ­– og ikke minst bergensk, trøndersk og fåbering. Kristoffer Power er IT-leder og driftsansvarlig for at absolutt alt skal fungere og alle gjester skal være fornøyde, også når han endelig får nattero.

Siris Delikatesse

Elverum? Det er champagnelunsj med 25 eksklusive plasser. Det er fast afterwork hver fredag med noe godt i glasset. Det er også innendørs mattorg med fristende ferskvarer fra fjell og gård.

P4

P4 Radio hele Norge AS har et meget høyt krav til oppetid på dataforbindelsene; både mellom Oslo kontoret og hovedkontoret på Lillehammer, samt til internett.

Ungdoms-OL

Ungdoms-OL sitt slagord "Go beyond, create tomorrow" passet oss perfekt og motiverte oss til å gjøre en ekstraordinær innsats frem mot og under lekene.