P4 Radio Hele Norge - med krav til oppetid

P4 Radio hele Norge AS har et meget høyt krav til oppetid på dataforbindelsene; både mellom Oslo kontoret og hovedkontoret på Lillehammer, samt til internett.

Dette fordi mange tjenester de både benytter og server er avhengig av disse linjene, 24/7. Med dagens løsning ifra Eidsiva Bredbånd har vi en meget god løsning med innebygd redundans.

Dette sammen med en prisstruktur vi er fornøyd med, og ikke minst gode samarbeidserfaringer med kontaktpunkt i Eidsiva Bredbånd igjennom flere år, gjør at P4 nå har inngått en forlengelse av avtalen. 

Om Eidsiva Bredbånd er like dyktige ovenfor andre kunder, kan vi trygt anbefale de for dere som nå eventuelt lurer på om Eidsiva Bredbånd er det rette for dere!

Les flere referanser

Gausdal Landhandleri

Hos byggvarekjeden Gausdal landhandleri er aktivitetsnivået høyt. Travel rimer med trivsel.  Litt stress kan bety moro. For kundene er de over 15 filialene et sted for nytte og inspirasjon, nytte men også en sosial møteplass. For ansatte er jobben en sikker kilde til utvikling og utfordringer.

Arve Hagen

Tenk deg situasjonen: du ringer rørlegger som lover å komme til et bestemt tidspunkt neste dag. Du avlyser alle andre avtaler for å være tilgjengelig. Du venter og venter. Ingen rørlegger dukker opp. Du føler deg lurt, forlatt, frustrert – på samme måte som når internett plutselig og uventet uteblir.

Lillehammer Hotel

På adressen Turisthotellvegen 6 prates kinesisk, tysk, fransk, svensk, engelsk ­– og ikke minst bergensk, trøndersk og fåbering. Kristoffer Power er IT-leder og driftsansvarlig for at absolutt alt skal fungere og alle gjester skal være fornøyde, også når han endelig får nattero.

Siris Delikatesse

Elverum? Det er champagnelunsj med 25 eksklusive plasser. Det er fast afterwork hver fredag med noe godt i glasset. Det er også innendørs mattorg med fristende ferskvarer fra fjell og gård.

P4

P4 Radio hele Norge AS har et meget høyt krav til oppetid på dataforbindelsene; både mellom Oslo kontoret og hovedkontoret på Lillehammer, samt til internett.

Ungdoms-OL

Ungdoms-OL sitt slagord "Go beyond, create tomorrow" passet oss perfekt og motiverte oss til å gjøre en ekstraordinær innsats frem mot og under lekene.