Gausdal Landhandleri

Vinkelsliper? Fugemasse? Mørtel? Sparkel? Spiker? Eller skal det bare være en dobbel garasjeport?

Hos byggvarekjeden Gausdal landhandleri er aktivitetsnivået høyt. Travel rimer med trivsel.  Litt stress kan bety moro. For kundene er de over 15 filialene et sted for nytte og inspirasjon, nytte men også en sosial møteplass. For ansatte er jobben en sikker kilde til utvikling og utfordringer.

Klisjeen ”rivende utvikling” passer dårlig på en bedrift som hjelper innlandet å bygge, men her er likevel alltid fart i sakene. Tross solid vekst eier Gausdal landhandleri alle utsalg selv. IT-ansvarlig Knut Bergaust er mannen som holder i strukturen du som kunde ikke skal se, men bare merke fordelene av.

Hvordan så det ut hos dere før fiber?
– Vi slet med et overbelastet, ustabilt nett samtidig som vi – da som nå – var en bedrift i stadig vekst.

Hvor mye praktisk trøbbel skapte det slappe nettet? 
–Det gikk tregt for oss, men kundene våre ble ikke direkte berørt. Det var på tide å modernisere før det utartet seg.

Hvorfor ringte dere akkurat Eidsiva Bredbånd?
– Fordi Eidsiva er største i kjerneområdet vårt, fastslår Knut.  

Gausdal landhandleri stadig blir mer avhengig av god kommunikasjon og digitalt samhandling. ”Chat med oss”, heldigitale bestillinger og ordrebekreftelser og ekstranett for kunder er blant flere løsninger som har falt på plass etter at Eidsiva kom på banen. Alle 16 filialer jobber inn mot en sentral server på Lillehammer. Gausdal landhandleri har også digital kommunikasjon med flere hundre leverandører.

Hvor fornøyd er dere med Eidsiva i etterkant?
– Vi har hatt nær 100% oppetid, og nå har vi også fått doble fiberlinjeføringer ved at vi har fått uavhengige linjer på begge sider av bygningen. De få gangene vi har kontaktet Eidsiva om noe har de vært raske med å svare på behov. En avgjørende fordel er også at løsningene er skalerbare og føles fremtidsrettede. Det er helt nødvendig for oss som har en strategi om vekst.

Ja, hvordan går det med den saken?
– Vi tar markedsandeler og overgår den generelle veksten i bransjen. Gausdal landhandleri er en fin arbeidsplass. Jeg kjører gladelig de tre kvarterene det tar å komme til jobb hver dag, når det er en jobb jeg trives med.

Les flere referanser

Gausdal Landhandleri

Hos byggvarekjeden Gausdal landhandleri er aktivitetsnivået høyt. Travel rimer med trivsel.  Litt stress kan bety moro. For kundene er de over 15 filialene et sted for nytte og inspirasjon, nytte men også en sosial møteplass. For ansatte er jobben en sikker kilde til utvikling og utfordringer.

Arve Hagen

Tenk deg situasjonen: du ringer rørlegger som lover å komme til et bestemt tidspunkt neste dag. Du avlyser alle andre avtaler for å være tilgjengelig. Du venter og venter. Ingen rørlegger dukker opp. Du føler deg lurt, forlatt, frustrert – på samme måte som når internett plutselig og uventet uteblir.

Lillehammer Hotel

På adressen Turisthotellvegen 6 prates kinesisk, tysk, fransk, svensk, engelsk ­– og ikke minst bergensk, trøndersk og fåbering. Kristoffer Power er IT-leder og driftsansvarlig for at absolutt alt skal fungere og alle gjester skal være fornøyde, også når han endelig får nattero.

Siris Delikatesse

Elverum? Det er champagnelunsj med 25 eksklusive plasser. Det er fast afterwork hver fredag med noe godt i glasset. Det er også innendørs mattorg med fristende ferskvarer fra fjell og gård.

P4

P4 Radio hele Norge AS har et meget høyt krav til oppetid på dataforbindelsene; både mellom Oslo kontoret og hovedkontoret på Lillehammer, samt til internett.

Ungdoms-OL

Ungdoms-OL sitt slagord "Go beyond, create tomorrow" passet oss perfekt og motiverte oss til å gjøre en ekstraordinær innsats frem mot og under lekene.

Kontaktskjema uten mail og lagring