Arve Hagen

Vi vil være den fremoverlente rørleggeren med de sterkeste båndene til våre kunder og samarbeidspartnere.

Tenk deg situasjonen: du ringer rørlegger som lover å komme til et bestemt tidspunkt neste dag. Du avlyser alle andre avtaler for å være tilgjengelig. Du venter og venter. Ingen rørlegger dukker opp. Du føler deg lurt, forlatt, frustrert – på samme måte som når internett plutselig og uventet uteblir.

Hos rørleggerbedriften Arve Hagen i Brumunddal er imidlertid det meste på stell.
–    For kundene våre betyr pålitelig alt. Vi er stolte av å være tilgjengelige, presise og til å stole på. Hvis vi en sjelden gang skulle være forsinket gir vi beskjed i god tid i forveien eller ordner opp på annet vis, forteller økonomisjef Allan Andreassen. 

Epost-trafikk er en stor del av virksomheten. Ordre, kundespørsmål og fakturering foregår stadig mer på nett.  Ved siden av administrasjon består bedriften Arve Hagen av flere titalls rørleggere og administrasjon. Nå teller hele hurven over 40 ansatte. Oppdrag og omsetning øker.

– Vi evner å snu oss rundt og løse hverdagens utfordringer blant annet fordi bemanningen er så solid. Vi er også veldig klar over at det er mange andre flinke rørleggertilbydere der ute, så for oss gjelder det å yte vårt beste for kunden hele tiden. Hvis vi skal snakke språket til internett kan vi trygt påstå at her i bedriften er det ingen ”nedetid”, ler Andreassen.


Hvordan oppstod behovet for fiber?
– Vi trodde vi hadde bredbånd som fungerte, og kjørte back-up på natta. Men det viste seg at linjene var for trege, og at prosessen ikke var helt i mål når vi kom på jobb om morgenen og skulle begynne på nytt. I tillegg var dette tunge prosesser som la beslag på store nettressurser.


Hvordan opplevde du den brå overgangen til fiber?
– He-he, fiber løste flokene på nettkapasiteten, og det rare at jeg fort glemte hvor dårlig den tidligere løsningen hadde fungert.  Ting som bare funker merker du ikke i det daglige. Det er jo sånn det skal være. Med andre ord vente jeg meg raskt til å kunne slutte å fokusere på problemer og heller ta fatt på oppgaver.


Hvorfor valgte dere en lokal aktør som Eidsiva Bredbånd?
– Du, det var tilfeldig. Det var Eidsiva som kunne levere fiber da vi trengte det som mest, og siden har vi vært fornøyde. Så lenge dette fortsetter å gå knirkefritt har vi ingen planer om å bytte leverandør.
Andreassen forteller om økende oppdragsmengde som følge av stadig større byggeaktivitet i Ringsaker. Arve Hagen har i tillegg avtaler med mange entreprenører i forbindelse med nye byggefelt.


Så om man vil søke jobb som rørlegger burde man ringe dere?
–    Ja, det kan du absolutt. Vi merker det på den økte pågangen at vi er en attraktiv rørleggerbedrift å kontakte når behovet melder seg.

Les flere referanser

Gausdal Landhandleri

Hos byggvarekjeden Gausdal landhandleri er aktivitetsnivået høyt. Travel rimer med trivsel.  Litt stress kan bety moro. For kundene er de over 15 filialene et sted for nytte og inspirasjon, nytte men også en sosial møteplass. For ansatte er jobben en sikker kilde til utvikling og utfordringer.

Arve Hagen

Tenk deg situasjonen: du ringer rørlegger som lover å komme til et bestemt tidspunkt neste dag. Du avlyser alle andre avtaler for å være tilgjengelig. Du venter og venter. Ingen rørlegger dukker opp. Du føler deg lurt, forlatt, frustrert – på samme måte som når internett plutselig og uventet uteblir.

Lillehammer Hotel

På adressen Turisthotellvegen 6 prates kinesisk, tysk, fransk, svensk, engelsk ­– og ikke minst bergensk, trøndersk og fåbering. Kristoffer Power er IT-leder og driftsansvarlig for at absolutt alt skal fungere og alle gjester skal være fornøyde, også når han endelig får nattero.

Siris Delikatesse

Elverum? Det er champagnelunsj med 25 eksklusive plasser. Det er fast afterwork hver fredag med noe godt i glasset. Det er også innendørs mattorg med fristende ferskvarer fra fjell og gård.

P4

P4 Radio hele Norge AS har et meget høyt krav til oppetid på dataforbindelsene; både mellom Oslo kontoret og hovedkontoret på Lillehammer, samt til internett.

Ungdoms-OL

Ungdoms-OL sitt slagord "Go beyond, create tomorrow" passet oss perfekt og motiverte oss til å gjøre en ekstraordinær innsats frem mot og under lekene.