Referanser

Gausdal Landhandleri

gausdal-landhandleri.png

"Vi har hatt nær 100% oppetid, og nå har vi også fått doble fiberlinjerføringer ved at vi har fått uavhengige linjer på begge sider av bygningen. En avgjørende fordel er også at løsningene er skalerbare og føles fremtidsrettede. Det er helt nødvendig for oss som har en strategi om vekst."

Knut Bergaust IT-leder Gausdal Landhandleri, Lillehammer.

Arve Hagen AS

arvehagen.jpg

"Vi trodde vi hadde bredbånd som fungerte, og kjørte back-up på natta. Det viste seg at linjene var for trege. Fiber løste flokene på nettkapasiteten. Jeg vente meg raskt til å slutte å fokusere på problemer og ta fatt på oppgaver."

Allan Andreassen, Arve Hagen AS, rørleggerbedrift i Brumunddal

Lillehammer Hotel

lillehammerhotel.jpg

"I mange år lente vi oss på ADSL. Det virket etter hvert veldig dårlig, med mye nedetid og treghet. Med fiber ordnet det seg selv."

Kristoffer Power, IT-leder Lillehammer Hotel

Siris Delikatesse

sirisdelikatesse.jpg

"Vi bestiller alle varer på nett fra over 50 forskjellige leverandører. Hele kassasystemet ligger til enhver tid inne på én PC. Alle supportsystem går via nett. Over 90% av alle cateringbestillinger skjer også på nett. Det sier seg selv at det er avgjørende for meg å være på nett hele tiden mens jeg er på jobb."

Siri Tømte, Siris Delikatesse, Elverum

P4

p4.jpg

"P4 Radio hele Norge AS har et meget høyt krav til oppetid på dataforbindelsene; både mellom Oslo kontoret og hovedkontoret på Lillehammer, samt til internett. Dette fordi mange tjenester de både benytter og server er avhengig av disse linjene, 24/7. Med dagens løsning ifra Eidsiva bredbånd har vi en meget god løsning med innebygd redundans."

Espen Tåsåsen, IT-konsulent P4

Ungdoms-OL

ungdomsol.jpg

"Bredbånd- og internett er kritiske deler i et hvert stort arrangement. Ungdoms OL var primært for ungdom, og deres medievaner satte krav til oss om tilgjengelighet av internett"

Jan Tore Meren Chief, tidligere Functional Area Officer, Ungdoms-OL

Sulland Gruppen

sulland.png

"Vi har valgt Eidsiva bredbånd fordi de er lokale og kan levere høy kvalitet på datalinjer til en fornuftig pris"

Stig Børrestuen, IT/Økonomisjef Sulland Gruppen
Image
Produkter og tjenester for bedrifter
miljofyrtaarn