Kampanje på fiber

Visste du at Eidsiva Bredbånd kan levere fiber på din adresse? Bestill innen 31.12 til kampanjepris!

Internettkapasitet blir stadig viktigere. Vi i Eidsiva Bredbånd tilbyr fiber med den hastigheten du trenger, alt fra 10 Mbps til 10 Gbps.

Fiberkabelen har ingen begrensning på kapasiteten, og du har like mye kapasitet opp som ned. Vårt fibernett er svært robust bygget. Ved hjelp av flere føringsveier i vårt kjernenett, sikrer vi god stabilitet og høy oppetid.

Vi tar ansvar for oppkobling, installasjon og konfigurasjon av fiberforbindelsen og utstyret som plasseres hos deg. Kort leveringstid hvis fiber allerede er i nærheten.

Bestill før 31.12.22 og få kampanjepris!

Fyll inn kontaktskjema og vi kontakter deg så fort som mulig

Eidsiva Bredbånd forplikter seg til å beskytte og respektere ditt personvern, og vi vil kun bruke personlige opplysninger for å kunne behandle og respondere på skjemaet du sender inn. Du kan når som helst be oss slette denne informasjonen. Hvis du vil vite mer om vår praksis for personvern og hvordan vi forplikter oss til å beskytte og respektere personvernet ditt, se våre retningslinjer for personvern på nettsiden.

Samtykkeerklæring

Derfor bør du skaffe fiber

  • Raskere. Fiberteknologi gir en mye raskere overføring av data enn de gamle kobberkablene. En fiberoptisk kabel overfører nemlig bredbåndssignaler med lysets hastighet, noe som gjør at det i teorien ikke er noen begrensninger for hastigheten din.
  • Mer stabilt. Fiber har raskere responstid og blir ikke like påvirket av forstyrrelser som de gamle kobberlinjene. I Eidsiva Bredbånd garanterer vi en oppetid på 99,5 prosent. I tillegg kan du bestille reservelinjer som sikrer ytterligere oppetid.
  • Høy kapasitet. Eidsiva Bredbånd bygger fiber på den sikreste måten man kan bygge fiber, med en linje dedikert til bare deg. Fra hovednettet og frem til sentralen har vi i praksis ubegrenset med kapasitet.

LES OGSÅ: Derfor kan ikke 5G erstatte fibernettet