Bedriftsnett

Bedriftsnett IP/VPN og MPLS
Mange bedrifter har kontor på forskjellige steder, og kanskje ett hovedkontor som har sentrale servere. Med et IP/VPN kan man knytte sammen lokalnettverk på ulike lokasjoner på en sikker måte. Slik kan kontorene utveksle data og få tilgang til sentrale systemer og en felles internettlinje. Produktet leveres som en Lag3 IP/VPN tjeneste.

IP/VPN er en sikker tjeneste der sambandet går i et dedikert virtuelt nettverk som settes opp for bedriften, og ingen andre har tilgang til trafikken som går i dette nettverket. IP/VPN benyttes bl.a. av banker og helseinstitusjoner som har høye krav til sikkerhet. Vi leverer IP/VPN på egen infrastruktur, eller i samarbeid med våre partnere. Trafikken blir ikke sendt over internett. Av den grunn kan Eidsiva bredbånd tilby en garantert tjeneste med høy oppetid og god driftssikkerhet. Eidsiva bredbånd utplasserer egen router på alle lokasjoner i et IP/VPN, som kunden kan knytte seg til med sin svitsj eller router.

Løsningen kan leveres som en managed eller unmanaged service. Ved managed service leverer og drifter Eidsiva bredbånd kunderouter og alt som trengs for å knytte disse sammen. Ved en unmanaged service administrerer kunden sin egen router

Vi kan også tilby overvåking, varsling og rapportering for IP/VPN sambandene til bedriften.

mpls-vpn

miljofyrtaarn