Tilbakemeldingene fra beboerne har vært fantastiske!

Koronaen gjorde det vanskelig å opprettholde et godt kulturtilbud for beboerne på de åtte omsorgshjemmene i Ringsaker kommune. Heldigvis var hvert rom utstyrt med egen TV og Infokanal.

- Kanal nummer 999 har vært gull verdt for oss det siste året, sier Geir Otnæs.

Han er ansvarlig for Den kulturelle spaserstokken i Ringsaker kommune, og jobber med å bedre helsen og livskvaliteten til eldre ved å tilby varierte kulturelle tilbud til beboerne på de ulike omsorgshjemmene i kommunen.

 - Da koronaen kom ble det vanskelig for oss å arrangere konserter, revyer og kurs for beboerne. Litt tilfeldig fant jeg ut at kommunen har en intern tv-kanal gjennom bredbåndsavtalen vi har med Eidsiva Bredbånd. Det ble et vendepunkt, sier han.

Tjenesten Infokanal er en tilleggstjeneste til TV for bedrifter og institusjoner, og lar deg sende egenprodusert og selvvalgt innhold over en eller flere egne kanaler.

  • Egne kanaler. Opprett og publiser egne kanaler som dere selv styrer.
  • Flere kanaler. Tilgang til en eller flere infokanaler i den kommersielle kanalstrukturen.
  • Skybasert. Skybasert publiseringsverktøy, kompatibelt med alle nettlesere.
  • Enkelt. Ingen installasjon av ekstern programvare.

Les mer om Infokanal.

Kulturinnslag og lokalstoff

- Vi har nå brukt Infokanal aktivt i snart ett år, og tilbakemeldingene fra beboerne har vært fantastiske. Jeg velger ulike kulturprogrammer som går i loop med sendestart tre ganger daglig, og skifter programmer hver 14. dag. Kanalen ligger i kanallisten sammen med de «vanlige» TV-kanalene, sier Otnæs.

Beboerne setter pris på å få tilgang til skreddersydd innhold som ikke finnes på de kommersielle tv-kanalene:

- Vi har en del lokale egenproduserte videoklipp fra kommunen, og har tilgang til hele arkivet til TV Øst. Dessuten sender vi masse ulike kulturinnslag, det være seg klassisk, jazz, opera og folkemusikk. Akkurat nå leker vi med muligheten for å utstyre lokale ungdommer med hodekamera og la de gå fotturer i kjente og kjære Ringsakeromgivelser. Alt er mulig når vi styrer vår egen TV-kanal, avslutter Geir Otnæs.

TV-løsninger for bedrifter og institusjoner

Vi har flere gode løsninger til små og store bedrifter som ønsker muligheten til å vise innhold på digitale skjermflater. Gjennom Telia Visning tilbyr vi:

  • TV. Digital TV-løsning for det profesjonelle markedet med stort utvalg av kanaler. Perfekt for hotellrom, omsorgshjem – eller som samlingspunkt for ansatte?
  • Infokanal. En tilleggstjeneste for å publisere egendefinert innhold på TV-skjermene for bedrifter og institusjoner.
  • Infoskjerm. Lar deg publisere innhold skreddersydd til målgruppen på spesifikke steder der informasjonsbehovet er størst, for eksempel i venterom, kantiner og butikkvinduer.

Les mer om Telia Visning

Jeg ønsker å vite mer om Telia Visning

Eidsiva Bredbånd forplikter seg til å beskytte og respektere ditt personvern, og vi vil kun bruke personlige opplysninger for å kunne behandle og respondere på skjemaet du sender inn. Du kan når som helst be oss slette denne informasjonen. Hvis du vil vite mer om vår praksis for personvern og hvordan vi forplikter oss til å beskytte og respektere personvernet ditt, se våre retningslinjer for personvern på nettsiden.

Samtykkeerklæring

Aktuelt