Som radiokanal er vi helt avhengige av en stabil internettlinje

Tett oppfølging og god support var viktig da P4 skulle velge ny leverandør. 

- Vi har tidligere hatt et kundeforhold hos en av de største linjeleverandørene, og opplevde dessverre noen ganger at vi ikke helt nådde fram med ønskene våre. Vi ble bare en kunde i mengden av mange andre. Hos Eidsiva Bredbånd er det heldigvis stikk motsatt, sier Espen Tåsåsen, IT-konsulent i P4.

Han forteller at det er viktig å ha en tett dialog med bredbåndsleverandøren.

- Som radiokanal er det kritisk å ha gode linjer, også fordi vi har kontorer i to ulike byer som kommuniserer tett. I Eidsiva har vi kontaktpersoner vi kan ringe til når som helst. Det vil alltid, uansett leverandør, være nedetid, og da er det godt å vite at ting blir fikset så raskt som overhodet mulig, sier han og legger til:

- For oss som sitter på Lillehammer-kontoret skader det jo heller ikke at det er en lokal leverandør.

Visste du at ... Eidsiva Bredbånd har bygget ut fiber i femten år og gjort Innlandet til en av de regionene med best fiberdekning i landet? Fyll ut skjema under og få et godt kampanjetilbud

Fiber til Innlandet – og resten av landet

Eidsiva Bredbånd leverer tjenester via egen infrastruktur til bedrifter på hele Østlandet, og – via samarbeidspartnere – til resten av landet.

- Vi er en garantist for regional utvikling, og er opptatt av å gjøre Innlandet attraktiv som bosted og arbeidsplass for kommende generasjoner, sier Birger Barli, salgssjef i Eidsiva Bredbånd.

Sentralt i dette arbeidet er utbyggingen av fiber til små og store virksomheter.

- Det er en tendens til at det skapes et skille mellom de som har tilgang til bredbåndstjenester, og de som ikke har det. Vi bygger ut fiber også i spredtbygde strøk, noe som er viktig for å opprettholde bosetting og næringsvirksomhet i hele regionen. Bredbåndstilgang er like viktig som vei, vann og strøm, slår Barli fast.

Vurderer din bedrift å bytte bredbåndsleverandør? Her er 6 gode grunner til å velge Eidsiva Bredbånd:

  • Fleksibilitet. Alle våre bedriftsprodukter tilpasses til din bedrifts behov.
  • Fart. Hastigheter fra 10 Mbps til 10 Gbps, avhengig av løsning.
  • Stabilt nett. Vi garanterer oppetid på 99,5 prosent.
  • Fiberutbygging. Eidsiva Bredbånd har bygget ut fiber i over 15 år, og har den best utbygde infrastrukturen i Innlandet.
  • Reserveløsninger og redundans. En ekstra linje sikrer tilgang til nett ved brudd på hovedlinja.
  • SLA. Som bedriftskunde hos Eidsiva Bredbånd har du tilgang til prioritert kundestøtte.

Ønsker du tilbud på fiber? Fyll ut skjema under så tar vi kontakt og gir deg et godt tilbud.

Eidsiva Bredbånd forplikter seg til å beskytte og respektere ditt personvern, og vi vil kun bruke personlige opplysninger for å kunne behandle og respondere på skjemaet du sender inn. Du kan når som helst be oss slette denne informasjonen. Hvis du vil vite mer om vår praksis for personvern og hvordan vi forplikter oss til å beskytte og respektere personvernet ditt, se våre retningslinjer for personvern på nettsiden.

Samtykkeerklæring

Aktuelt