Pris for solid vekst fra Fortinet

Fortinet er en av Eidsiva Bredbånds leverandører av sikkerhet og kryptering, og vurdert som ledende i verden i konsulentbyrået Gartner’s årlige rapport for teknologileverandører.

Eidsiva Bredbånd har fått Fortinets pris for Årets vekst. Det er et viktig klapp på skulderen i arbeidet med å sikret kundene stadig bedre kvalitet og sikkerhet.

Fortipris

- Vi er veldig fornøyde med å ha blitt kåret til årets vekstpartner, sier produktsjef Kim Tore Baardseth og teknologileder Chand Svare Ghei.
- For kundene betyr det at vi satser enda mer på sikkerhet og enda tryggere forbindelser, for å gi dem en best mulig opplevelse. Fortinets løsninger er verdensledende, og moderne nettverk stiller nye krav til blant annet kryptering og sikkerhet, forteller Baardseth.

Viktig jobb

Prisen går til det firmaet med prosentmessig best vekst av de store bredbåndsleverandørene, og Baardseth og Ghei understreker at jobben med å sikre best mulig stabilitet, trygghet og opplevelse for kundene ikke er over.
- Blant annet blir det en videre satsning på SD-WAN (Software Defined Wide Area Networks) som kommer til å bli stadig viktigere. Kundesegmentet på bedriftssiden krever stadig bedre og mer effektive løsninger, mener Ghei.