Har din bedrift fortsatt internett levert via kobberlinjen?

Kobbernett legges ned i årene fremover, og norske bedrifter gjør lurt i å bytte til neste generasjons bredbånd. Eidsiva Bredbånd har bygget fibernett i femten år, og kan levere fiber til store deler av Innlandet.

Mange bedrifter har fortsatt internett levert via gamle kobberlinjer. Disse linjene legges ned i årene som kommer. Telesentralene blir koblet ned, eventuelle feil på linjene vil ofte ikke bli utbedret, og tilgangen til internett vil forsvinne et av de nærmeste årene. Det er med andre ord lurt å vurdere å bytte til fiber allerede i dag.

Har du kobberlinje i dag? Fyll ut skjema under så tar vi kontakt og gir deg et kampanjetilbud.

Hvorfor bytte til fiber nå?

For mange bedrifter er føre-var-prinsippet den viktigste grunnen til å bytte til fiber før kobberlinjene slås av for godt. Telenor har varslet at kostbare feil ikke lenger vil bli utbedret, noe som gjør at du i verste fall kan du stå uten internettilkobling.

Dessuten er ikke lenger kobbernettet raskt og stabilt nok for å utnytte morgendagens digitale muligheter. Fiber er rett og slett bedre:

  • Raskere. Fiberteknologi gir en mye raskere overføring av data enn de gamle kobberkablene. En fiberoptisk kabel overfører nemlig bredbåndssignaler med lysets hastighet, noe som gjør at det i teorien ikke er noen begrensninger for hastigheten din.
  • Mer stabilt. Fiber har raskere responstid og blir ikke like påvirket av forstyrrelser som de gamle kobberlinjene. I Eidsiva Bredbånd garanterer vi en oppetid på 99,5 prosent. I tillegg kan du bestille reservelinjer som sikrer ytterligere oppetid.
  • Høy kapasitet. Eidsiva Bredbånd bygger fiber på den sikreste måten man kan bygge fiber, med en linje dedikert til bare deg. Fra hovednettet og frem til sentralen har vi i praksis ubegrenset med kapasitet.

LES OGSÅ: Derfor kan ikke 5G erstatte fibernettet. 

Størst fiberdekning i Innlandet

Eidsiva Bredbånds mål er at alle, uansett hvor de bor eller jobber, skal ha tilgang til internett og andre tjenester levert via fiber. For å få til dette samarbeider vi med energiselskaper, lokale dugnadslag, kommuner og fylkeskommuner.

Siden vi startet utbyggingen for femten år siden har vi utviklet Innlandet til å bli en av regionene i landet med best fiberdekning, men vi er langt ifra ferdig.

Har din bedrift fortsatt internett levert via kobberlinjen?

Eidsiva Bredbånd forplikter seg til å beskytte og respektere ditt personvern, og vi vil kun bruke personlige opplysninger for å kunne behandle og respondere på skjemaet du sender inn. Du kan når som helst be oss slette denne informasjonen. Hvis du vil vite mer om vår praksis for personvern og hvordan vi forplikter oss til å beskytte og respektere personvernet ditt, se våre retningslinjer for personvern på nettsiden.

Samtykkeerklæring

Aktuelt