Se TV med app

Altibox gir deg frihet til å se det du vil, når du vil og hvor du vil.
Med Altibox-appen på mobil og nettbrett trenger du ikke gå glipp av noe!

Se TV i nettleser

For å se TV med app, må du installere appen som heter «Altibox». Den vil først virke etter at du har koblet opp dekoderen hjemme. Du logger deg inn med samme brukernavn og passord som du benytter på Eidsiva Bredbånd sin Min side.  

Har du ikke opprettet Min side-bruker må du gjøre det først her. Husker du ikke passordet til Min side, kan du resette passordet her.

Samme brukernavn og passord

For å gjøre det litt enklere, benytter du samme brukernavn og passord i Appen, som på Min Side.Bildekollasj av pc, tv, app og tablet
Det betyr at endrer du passordet ditt på Min side, så endrer du det også for bruk i Appen. På denne måten har du én pålogging for våre løsninger, Men husk å gjøre ny pålogging på appen med det nye passordet ditt, hvis du har endret det.

Bruk derfor alltid Min side når du har behov for å endre passordet for enten Min Side eller for å se TV på App eller i nettleseren din. Å forsøke å endre passordet fra Appen vil følgelig ikke fungere.

Merk: Når du bruker Altibox app hjemme skal du vanligvis kunne bruke den uten innlogging.
Med Altibox TV kan du se TV på mobil, nettbrett, Apple TV 4 eller i nettleseren din. Appene finner du i Google Play og App Store.

Se Altibox TV der du er

 

Altibox App Store

Last ned Altibox appen for IOS (iPhone,/iPad) her.

Altibox Google Play

Last ned Altibox appen for Android (Samsung/Google) her.

Se i nettleser

Se TV rett fra nettleseren din