Ofte stilte spørsmål

Her finner du spørsmål og svar om Modell A fra Altibox

Kan jeg kombinere Q22 og Modell A?

Ja, du kan uten problem sette opp en Modell A-dekoder i tillegg til Huawei Q22-dekoderen som du har fra før.

Kan jeg bruke Modell A dekoderen på hytta?

Ja, dekoderen kan kobles opp trådløst utenfor huset, så lenge du har internett. Merk at dekoderen ikke kan kobles til ved hjelp av nettverkskabel utenfor hjemmet.

Merk også at det kan være enkelte kanaler og programmer i programarkivet som ikke er tilgjengelige utenfor hjemmeadressen, på grunn av rettighetsbegrensninger. Det gjelder blandt annet TV 2 Sport Premium 1 og 2, samt programarkivet på TV 2-kanalene.

ADVARSEL: Oppkobling av Modell A via mobilnettet vil føre til høyt forbruk av data og risiko for ekstrakostnader hvis du ikke har ubegrenset data inkludert i mobilabonnementet ditt.

Følg denne lenken til installasjonsveiledning for Altibox TV Modell A-dekoder når du er utenfor hjemmet.

Støtter dekoderen bilde i 4K-kvalitet?

Ja, Altibox TV Modell A støtter 4K-kvalitet.

Kan jeg bruke stemmestyring?

Ja, fjernkontrollen har en mikrofonknapp som aktiverer Google Assistant. Etter aktivering av Google Assistant kan du for eksempel be dekoderen om å åpne YouTube-appen, eller du kan spørre hvordan været blir eller hva klokka er i Tokyo. Per dags dato kan du ikke bruke Google Assistant til å skifte kanal eller lete fram filmer og serier.

Er det innebygget Chromecast?

Ja, Chromecast er innebygget på Modell A. For å kunne caste til Modell A, må enheten du caster innhold fra, være tilknyttet trådløst nettverk fra det samme utstyret (som f.eks. hjemmesentral, Google Nest eller annen ekstern router) som Modell A er koblet til.

Chromecast fungerer både når Modell A har kablet og trådløs tilkobling.

Hvilke apper kan jeg laste ned?

Du kan laste ned et stort utvalg av apper for musikk, video, spill m.m. via Google Play Store.

Du kan for eksempel laste ned og bruke Spotify til å lytte til musikk.

Appene kan du organisere som du ønsker ved å gå til menyen "Apper" og markere apper som favoritter ved å bruke hjerteknappen på fjernkontrollen.