VOX, Discovery Channel og TLC er blitt valgfrie kanaler med poeng

Altibox har inngått ny avtale med Discovery Networks om Discovery Channel, TLC og VOX. Fra 8. januar står de på listen over kanaler som kan velges inn og ut av din skreddersydde tv-pakke med poeng.

Den faste Altibox TV-pakken som du ikke kan forandre, får nå 3 færre kanaler. Men! Siden du fritt kan velge inn og ut poengkanaler på 'Mine sider', trenger ikke dette bety så mye for deg i praksis.

I stedet kan du velge å se på dette som at du har fått enda større valgfrihet, med flere spennende kanaler å velge blant. Dette gir oss nemlig mulighet for å inkludere enda flere kanaler og strømmetjenester i fremtiden.
VOX, Discovery og TLC vil fortsatt være inkludert i tv-oppsettet for kunder som ikke velger dem bort. Kanalene vil imidlertid belaste poengsaldoen din med henholdsvis 3 poeng (VOX) og 2 poeng (Discovery og TLC). Det kan bety at du akkurat nå står med minuspoeng.

De av våre kunder som ikke ønsker ha disse kanalene, kan nå velge dem bort og bruke poengene på andre kanaler, så sant du har 0 eller flere poeng ledig når du trykker lagre på 'Velg ditt innhold' i kanalvelgeren som du finner på 'Mine sider'.

Spørsmål og svar om hva den nye Discovery Networks-avtalen betyr for deg

Hva betyr dette og hva kan du gjøre

Flere nyheter