Spørsmål og svar

Hvordan tar jeg i bruk Viaplay?

Først må tjenesten velges inn fra kanalvelgeren på "Min Side". Når dette er gjort får du opp en melding som forteller at du vil motta en e-post fra Viaplay med en aktiviseringslenke.

  • Klikk på lenken som ligger i mottatt e-post fra Viaplay for å knytte din bruker opp til Viaplay sine tjenester.
  • Her er din e-postadresse (brukernavn) automatisk fylt ut og det er bare å taste inn ønsket passord på Viaplay tjenesten. Husk å godkjenne vilkår fra Viaplay.
  • Etter å ha klikket "Aktiver" er alt klappet og klart. Du får en oversikt over hva som nå er tilgjengelig for deg, og din bruker kan nå benyttes for å se innhold fra Viaplay Film og Serier fra både dekoder og egne apper fra Viaplay.

 

Aktivering av Viaplay på dekoder

Før du kan benytte Viaplay på dekoder må denne tjenesten aktiveres.

Trykk på meny. Bla deg til strømmetjenester.
Steg 1

Velg tjenesten Viaplay. Om du ikke har valgt Viaplay inn i som kanal må du først se steget "Hvordan tar jeg i bruk Viaplay".
Steg 2

Aktiver Viaplay Film og Serier
Steg 3
For å aktivere tjenesten på dekoder må du logge inn på http://viaplay.no/activate og taste inn koden som vises på din TV-skjerm.
PS: Koden du ser her er kun et eksempel. Du vil se en annen kode enn den vist i dette bildet.

Alt er klappet og klart
Steg 4
Da skal alt være klart og du kan benytte Viaplay på dekoderen.

 

Fungerer Viaplay i offline-modus?

Ja, gjennom Viaplay sine egne apper. 

Hvor mange skjermer kan jeg se på samtidig?

Din konto hos Viaplay er personlig og per dags dato har du mulighet til å spille av to forskjellige strømmer samtidig, uansett om du ser på film eller serier. Det betyr at om du har to strømmer i gang og forsøker å starte en tredje, får du en melding som ber deg avslutte en av de to andre strømmene. 

Om du avslutter en av de andre strømmene, men meldingen fortsatt dukker opp, forsøk å starte strømmingen på nytt. Hjelper ikke dette anbefaler vi at du logger ut og inn igjen på din Viaplay-konto. Prøv så på nytt å starte den sendingen du vil se. 

Kan man ha ulike brukerprofiler på Viaplay?

Ja, man kan opprette opptil 6 unike profiler per konto. Dette kan være praktisk hvis man  for eksempel vil lage egen brukerprofil med aldersgrense til barn, slik at uegnet innhold blir skjult. 

Brukerprofiler må opprettes via app på telefon, nettbrett eller via nettsidene til Viaplay. 

Hvis jeg velger bort Viaplay, vil poengene bli tilgjengelig umiddelbart?

Ja, poengene frigjøres samme dag. Du vil da også miste tilgang til Viaplay-tjenesten samtidig som poengene frigjøres.

Det er ingen avtaletid på Viaplay så du kan velge ut og inn Viaplay Film & Serier så ofte du vil, akkurat som du er vant med fra bla. HBO Nordic.