Viaplay Film & serier kan fritt velges inn

Viaplay er Nordens ledende leverandør av serier, film, sport og innhold for barn. For 50 poeng kan du nå få tilgang til alt dette!

Strømmetjenesten Viaplay lanseres som en del av det valgfrie universet hos Altibox. Velg den inn for 50 poeng og få full tilgang til Viaplay både via dekoder og Viaplay sine egne flater. 

Velg inn Viaplay fra kanalvelgeren på Min Side.

Stort utvalg av film og serier
Viaplay strømmetjeneste gir deg over 12 000 timer med filmer og serier, samt over 1500 timer med populært innhold for de minste.

Lengre ned på siden finner du våre tips til sommerfavoritter du kan se på Viaplay.

Er du interessert i sport?
I løpet av et år kan du strømme over 50 000 timer med LIVE sportsbegivenheter fra blant annet Formel 1, FA Cup, UEFA Europa League, Bundesliga, Ligue 1, NHL, MotoGP og mye mer.

Ingen binding
Det er ingen avtaletid på Viaplay. Du kan altså velge ut og inn Viaplay Film & Serier så ofte du ønsker, akkurat som du er vant med fra bla. HBO Nordic. Prøv Viaplay i dag!

Velg inn Viaplay fra kanalvelgeren på Min Side.

Sommerfavoritter

Du skal ikkje sova bort sumarnatta heter det, men ingen har sagt at du ikke kan fylle den med underholdning. Nå som Viaplay endelig er tilgjengelig er det enda mer underholdning å velge mellom.

Altibox-verdenen er stappfull av underholdning. Og visste du at du ikke trenger å være hjemme for å ha glede av den? Ved å laste ned Altibox-appen til mobiltelefon, nettbrett eller Apple-TV, så kan du ha med deg Altibox overalt!

Les mer om TV overalt her.

En ekstra god nyhet er at hvis du har valgt inn Viaplay i kanalvelgeren kan du også logge deg rett inn i Viaplay sin egen app og se på alle serier og filmer som er tilgjengelig der!

Vi har plukket ut noen tips til hva du kan se på i sommer på Viaplay Film og Serier.

Dyrene i Hakkebakkeskogen

hakkebakkeskogen "I skogen skulle være fest for bamsefar i lia". Alle har et forhold til Thorbjørn Egner og hans barnebøker, inkludert Klatremus og de andre dyrene i Hakkebakkeskogen. Bli med å feire Bamsefars bursdag samt mye mer i denne fantastiske filmatiseringen av Egners eventyrunivers. Dette er en film som garantert tar deg tilbake til barndommen.

IMDb: 6,9

Kaptein Sabeltann og den magiske diamant

Kaptein Sabeltann

"Hiv o’hoi! Snart er skatten vår, så kan vi ta det rolig de neste hundre år". Kaptein Sabeltann er ute på tokt igjen og denne gangen er han ute etter Den Magiske Diamant som oppfyller ønsker ved fullmåne. Finn frem popcorn, sett dere godt til rette og følg Pinky, Sunniva, Marco og Kaptein Sabeltann på deres eventyrlige kappløp om diamanten.

IMDb: 5,9

Peter Pan

Peter Pan Vi er mange som hadde et crush på den unge, kjekke Peter Pan som aldri vil bli voksen. "Peter Pan" er en klassiker. Der møter vi Wendy og får bli med på hennes reise til Drømmeland sammen med Peter, for å ta vare på de fortapte barna. En perfekt film for hele familien. 

IMDb: 6,8

Charlie og sjokoladefabrikken

charlieogsjokoladefabrikken

Hvem har ikke drømt om å svømme i sjokolade? Vi anbefaler filmatiseringen av Roal Dahls kjente klassiker "Charlie og Sjokoladefabrikken" hvor Johnny Depp har rollen som den eksentriske Willy Wonka. En fantastisk film for store og små. Sett frem sjokoladeskålen og nyt denne søte familiefilmen. 

IMDb: 6,6

Flere nyheter