Tips til sommerferien

Endelig står sommerferien for tur!

Du skal ikkje sova bort sumarnatta heter det, men ingen har sagt at du ikke kan fylle den med underholdning.

Altibox-verdenen er stappfull av underholdning. Og visste du at du ikke trenger å være hjemme for å ha glede av den? Ved å laste ned Altibox-appen til mobiltelefon, nettbrett eller Apple-TV, så kan du ha med deg Altibox overalt! Du kan også laste ned innhold før du reiser, så er det tilgjengelig selv om du ikke skulle ha nett-tilgang der du er. Les mer om TV overalt her.

Uansett om du laster ned på forhånd eller stuper inn i Altibox sitt univers på impuls, så finner du mengder av spennende innhold. Vi har plukket ut noen tips til hva du kan se på i sommer.

For de minste

Noen ganger kan selv de minste synes det er godt å slenge seg nedpå litt og se på noe interessant på skjermen. Her er noen tips til hva du kan finne for de minste i Altibox sitt univers:

Alvin og gjengen

Alvin og gjengen

Verdens søteste syngende ekorn! Alvin, Simon og Theodore er morsomme, rampete, talentfulle og fulle av hyss. Låtskriveren Dave Seville åpner hjemmet sitt for ekornene som mister sitt eget hjem da treet de bor i blir hogd ned for å bli juletre. Han oppdager at ekorngutta er sangtalenter, og over natta blir de en musikksensasjon.

En morsom film for de minste, som du kan leie eller kjøpe i Altibox Film & Serier.

Kaptein Sabeltann

Kaptein Sabeltann

Ingen tør å nevne hans navn. Han er havets skrekk, nattens hersker og kjent overalt som den største sjørøveren på de 7 hav. For Sabeltann er det én ting som teller, han er alltid på jakt etter gull. Pinky er en av barna som drømmer om å bli verdens yngste sjørøver, og for han er Kaptein Sabeltanns ord lov.

Du finner flere Kaptein Sabeltannfilmer for leie eller kjøp i Altibox Film & Serier.

For ungdommen

Tween eller teen, behov for å være litt for seg sjøl og "laxe"? Her er noen tips til familiens ungdom:

Deadpool

Deadpool

Møt Wade Wilson, som skaper seg alter egoet Deadpool etter at et mislykket eksperiment gir ham sterke helbredende krefter - og en mørk og forskrudd humor.

Fantastisk morsomme filmer, fulle av action, spesialeffekter og beksvart humor! Begge filmene finner du for leie/kjøp i Altibox Film & Serier.

Mulan

Mulan

En fryktløs ung kvinne risikerer alt av kjærlighet til familien og landet sitt og blir en av de største krigerne i Kina noensinne. Når keiseren av Kina bestemmer at én mann per familie må tjene i Den keiserlige hæren for å forsvare landet mot angriperne fra nord, tar Hua Mulan, eldste datter av en æret kriger, sin skrantende fars plass. Hun utgir seg som mannen Hua Jun, og på en storslagen reise forvandles hun til en hedret kriger som oppnår respekt fra en takknemlig nasjon... og en stolt far.

Filmen kan kjøpes i Altibox Film & Serier.

For hele familien

Når hele familien samles og skal kose seg med litt snacks og hyggelig underholdning som passer for alle, så kanskje noe av dette kan være en idé:

I krig med bestefar

I krig med bestefar

Peter er en vanlig gutt som går i 6. klasse. Han liker å game, å henge med vennene sine, og så elsker han Air Jordans. Men når bestefaren Ed, som nylig har blitt enkemann, flytter inn i familiens hus, blir Peter tvunget til å gi bestefar rommet sitt. Peter vil ikke slippe rommet uten kamp og erklærer krig. Gjennom flere utspekulerte skøyerstreker prøver han å erte fienden til å oppgi rommet, men bestefar gir seg heller ikke så lett, og snart er de begge oppslukt av kampen.

Se fantastiske Robert De Niro som bestefar! Filmen leier/kjøper du i Altibox Film & Serier.

Istid

Istid

Istid-filmene har dere kanskje sett før, men snakk om filmer som er verdt å se igjen! Og har du ikke sett de før, er de helt klart verdt en kikk.

Her møter du et knippe herlige karakterer i form av ekornrotta Scrat, dovendyret Sid, mammuten Manfred/Manny og mange andre dyr som sammen forsøker å overleve istiden. Eller, Scrat er mest opptatt av eikenøtta si og er villig til å risikere livet for å ikke miste den, noe som skaper mange morsomme situasjoner.

Disse filmene er flott familieunderholdning med humor og varme, til tross for kald Istid. Hele 6 forskjellige Istid-titler som kan leies/kjøpes finner du i Altibox Film & Serier.

For de voksne

Når barna har lagt seg, kan de voksne overta skjermen.
Her er noen tips til populært innhold for de som bestemmer leggetiden sin selv:

Et glass til

Et glass til

Fire lærere på videregående bestemmer seg for å teste en teori om at mennesket er født med en halv promille for lite. Teorien går ut på at alkohol i blodet åpner sinnet for omverdenen og øker kreativiteten. Et morsomt, rørende, livsbekreftende og tankevekkende drama om vennskap, frihet, kjærlighet - og alkohol.

Filmen kan leies eller kjøpes i Altibox Film & Serier.

The Handmaid's Tale

The Handmaid's Tale

En rystende dramaserie basert på en prisvinnende roman av Margaret Atwood. Serien handler om livet i Gilead, et totalitært samfunn som tidligere var en del av USA. Gilead styres av forskrudde fundamentalister som behandler kvinner som statens eiendom. Fordi fødselsratene går ned, blir fertile kvinner tvunget inn i slaveri som et desperat forsøk på å øke befolkningen i en ødelagt verden. I dette skremmende samfunnet kan ett eneste galt ord få deg drept.

Serien kan sees i Altibox Film & Serier fra kr. 5,- eller på HBO som du kan velge inn for 40 poeng via kanalvelgeren på Min Side.