Strive Sport legges ned

Strive har bestemt seg for å legge ned den lineære kanalen Strive Sport fra 30. juni. Har du valgt den inn på din Altibox TV? Vi har forslag til hva de 10 poengene kanalen har kostet kan brukes på.

Strive hadde rettighetene til å vise spansk La Liga, italiensk Serie A og amerikanske MLS frem til nå. TV 2 overtar rettighetene til La Liga i høst, mens det per i dag er uavklart hvem som eventuelt overtar rettighetene til Serie A og MLS.

Strive Sport har kostet ti poeng i vår valgfrihet-meny. Du som har valgt inn denne kanalen kan frigi disse poengene selv på "Mine sider", og velge inn noe annet i stedet. Hvis du velger å ikke gjøre noe, fyker Strive Sport-poengene tilbake i potten til fri bruk senest 14 dager etter avvikling av kanalen.

Velg blant tilgjengelige kanaler og strømmetjenester her

Våre anbefalinger

De gode nyhetene er at dette frigjør 10 poeng som du kan bruke til å velge inn annet spennende innhold fra vårt rikholdige kanalutvalg. Vi presenterer her noen tips til gode erstattere.
 
Trenger du flere poeng?
Hvis du trenger flere poeng for å kunne velge inn ditt favorittinnhold, bestiller du det enkelt her.

Nordisk Film+ - 10 poeng

Nordisk Film for 10 poengMed Nordisk Film+ får du tilgang til over 200 filmer, og mange av disse er av svært høy kvalitet! Hovedsakelig finner du filmer fra Norge og Norden, som navnet tilsier, men du finner også flere gullkorn fra Hollywood.

Velg innhold her

Eurosport - 15 poeng

Eurosport for 15 poengFå tilgang til alt fra Eliteserien og OBOS-ligaen! Norsk toppfotball er nå full av nerve og spenning, og kjører på hele sommeren. I tillegg får du se Wimbledon-tennis, sommer-OL i Tokyo, og mye mer.

Velg innhold her

TV 2 Sport - 15 poeng

TV 2 Sport for 15 poengVelg inn TV 2 Sport 1 og 2, så kan du se sluttspillet i U21-EM i fotball, samt "vanlig" EM som starter 11. juni. I tillegg byr kanalene på sjakk, beachvolley, håndball, sykkel og mye annen variert og interessant sport hele sommeren.

Velg innhold her

ABC Studios - 15 poeng

ABC Studios for 15 poengDet er alltid noen kvalitetsserier å finne i denne strømmetjenesten! Utvalget er kanskje ikke så stort, men det gjør det jo enklere å velge.

Velg innhold her

Flere nyheter