Her er sommerens sportsmeny!

Venter du i spenning på ulike sportsbegivenheter som du skal følge med på gjennom sommeren? Vi har laget en liten oversikt over noen av sportsbegivenheter som skjer gjennom sommeren. 

Hamkam
Wimbledon - Eurosport

Wimbledon - Eurosport

På Eurosport kan du få med deg tennisturneringen Wimbledon. Turneringen startet 27. juni og varer til 10. juli. 

Du kan velge inn Eurosport for 15 poeng. Sjekk ut mer her.

NRK - VM i friidrett

NRK - VM i friidrett

Kan Jakob Ingebrigtsen, Karsten Warholm (om han blir skadefri) og resten av troppen høyne fangsten i årets verdensmesterskap i Eugene, USA? Det finner du ut på NRK fra 15. til 24. juli.

Du kan se NRK her

NRK - EM i fotball

NRK - EM i fotball

Fjorårets europamesterskap for kvinner ble utsatt til i år, og våre beste kvinner er nå blant medaljefavorittene. Vi har full tro på at de kommer til å imponere i EM, som spilles mellom 6. og 31. juli.

NRK er blant rettighetshaverne og blant annet vises åpningskampen på NRK1. Storkampen mellom Norge og England, samt en eventuell norsk kvartfinale (og finalen...) ser du også på NRK1.

Se NRK her

Eurosport - Tour de France

Eurosport - Tour de France

1. juli legger rytterne ut på den over 3.500 kilometer lange reisen som ender i Paris 24. juli. God tur, vi strekker oss til noen rolige sykkelturer til og fra stranda mellom slagene. Rittet ser du på Eurosport.

 

V sport - The Open

V sport - The Open

Er du glad i golf og gleder det til årets turnering i Skottland, er The Open for deg. Viktor Hovland og kompisene skal i aksjon mellom 14. og 17. juli. Turneringen ser du på V sport Golf, med V sport-pakken.

Du kan velge inn V sport her.

Flere nyheter