Slik setter du sammen din TV-pakke

Poeng, strømmetjenester, kanaler, eller sportspakker? Les hvordan du endrer din TV-pakke med Altibox TV.

Vi hører stadig vekk om kanalpakker, strømmetjenester og benytt poeng for å åpne flere kanaler. Dette er gjerne ord og uttrykk som kan være en selvfølge for noen, men slettes ikke for alle. 

Vi er veldig glad i alle våre kunder som er ulike i alder, livssituasjon, har ulike behov og så videre. Men uansett preferanser er det alltid ett ønske som står høyt. Å få mest mulig ut av den summen som betales for fiber -og TV-pakken. Da med den friheten som følger ved å kunne sette sammen de TV-kanalene og strømmetjenestene dere selv vil.

Slik gjør du enkelt endringer

Slik gjør du enkelt endringer

For det er i bunn og grunn veldig enkelt!

Alle valgfrie tv-kanaler og strømmetjenester er verdsatt med en poengverdi. Ved å logge inn på ‘Min side’ og trykke på "Kanalvelger’', får du se antall poeng du har til rådighet. Her får du også oversikt over alle tv-kanalene og strømmetjenestene du kan velge mellom. Du kan altså fritt styre hvilket innhold du får tilgang til på TV-en din!

I det illustrerte eksempelet har kunden tilgjengelig 33 av 50 poeng. Altså kan vedkommende velge å åpne enda flere kanaler eller strømmetjenester for sine gjenværende 33 poeng.

Dine valgte kanaler

Dine valgte kanaler

Alle kanalene og strømmetjenestene du har tilgang på i dag vil du se på denne siden. De er markert med et lite grønt sjekk-merke i høyre hjørne.

Hvis du vil velge bort innhold klikker du på bildet av det du vil velge bort. Det vil da vises et nytt skjermbilde hvor du finner en knapp med teksten 'Velg bort'. Klikk på denne; sjekk-merket forsvinner og du får tilbake poengene i potten din.

Velg inn nye kanaler
Du kan fortsette å velge nye kanaler for de poengene du har til overs. Dette gjøres på samme måte som beskrevet over, men denne gangen vil knappen vise 'velg'. Klikk på denne og det grønne sjekk-merket dukker opp.

NB! Husk å lagre

NB! Husk å lagre

For å lagre valgene dine navigerer du tilbake til topps og trykker på den blå knappen.

Du kan fint gjøre alle dine kanalvalg, som å velge bort og velge inn akkurat de du ønsker i en handling og så lagre.

Glemmer du å lagre før du klikker deg ut fra siden beholder du samme valg som før.

Koster det noe å endre innholdet?

Nei, det koster ingenting å endre innholdet ditt.

Det er ingen begrensning på hvor mange ganger du kan endre innholdet i TV-pakken din, og du betaler ikke noe ekstra for å gjøre endringer på "Velg ditt innhold" - siden. Sånn sett kan du velge fotball-kanalene til kampen du bare må se eller strømme favorittserien fra strømmetjenesten hele helga.

Da er det bare å velge og vrake i dine favoritter!

Logg inn på min sider og gjør endringer nå

Flere nyheter