Spørsmål og svar

Men hva skjer med programopptakene mine dersom jeg har satt opptak på en kanal som bytter plassering?

Programopptakene blir som før, uansett om kanalen skifter plassering. Ingen endring her altså. Så du kan fortsatt stikke på trening midt i yndlingsprogrammet ditt, og finne det igjen under dine opptak når det passer deg å sige ned i god-stolen.

Men hvordan endrer jeg rekkefølgen på dekoderen?

Det er ganske enkelt! Altibox-knappen på fjernkontrollen tar deg til hovedmenyen. Bruk piltastene på sølvhjulet under til å navigere i meny-linjen, til du kommer til 'innstillinger'. Klikk så 'OK'. Velg menyvalg 'kanaler', og videre 'sorter tv-kanaler'. Altså:

Hovedmeny > Innstillinger > Kanaler > Sorter tv-kanaler.

Da er du på rett sted! Klikk 'OK' når du står på en kanal du vil flytte på. Bruk piltastene på sølvhjulet for å flytte kanalen til ønsket plassering. Klikk 'OK' igjen når du har funnet riktig plass. Den nye kanalsorteringen lagres da automatisk.

Jeg vil beholde kanalrekkefølgen slik den er i dag, kan dere hjelpe?

Først av alt – vi skjønner at du vil beholde den rekkefølgen som sitter i hendene. Og selv om vi ikke har anledning til å endre tilbake for deg, er det ingen grunn til panikk. Hvis du er 'helt avhengig' av dagens rekkefølge kan du endre tilbake til denne under innstillinger på din dekoder.

Jeg har allerede gjort om på min kanalrekkefølge, hva skjer hos meg?

Gledelig nyhet! Det skjer ingen verdens ting. Med mindre du går inn på dekoderen og gjør nye endringer selv. Så om du allerede har laget din egen kanalrekkefølge beholder du den sorteringen du har laget. Lucky you!