Netflix er her!

Vi har gleden av å fortelle alle våre kunder at vi endelig har fått Netflix som et av våre strømmetjenester.

Med over 209 millioner abonnenter i over 190 land er Netflix et av verdens mest lendende strømmetjenesten i hele verden. Nå er endelig strømmetjenesten tilgjengelig som et av det valgfrie universet til Altibox. Med 50 poeng og Modell A dekoder kan du som kunde velge inn denne tjenesten på kanalvelgeren via Min Side.

Velger du Netflix hos oss får du Netflix standard med mulighet for å dele to skjermer samtidig. Det er også mulighet til å oppgradere pakken til Premium 4K ultra HD oppløsning og 4 skjermer.

Logg inn på Min side og velg Netflix i dag.  

Velg den underholdningen DU ønsker

Velg den underholdningen DU ønsker

Mange begynner å bli vel bevandret i poengsystemet, men i tilfelle du ikke er det:
Med tv-abonnementet ditt følger en pott poeng. På Min side kan du sjonglere poengene dine etter hva du ønsker deg. En rekke kanaler kan velges for 1 og 2 poeng, i tillegg til at du kan velge ut og inn strømmetjenester som Netflix, Viaplay, TV 2 Play eller sportspakker, for å nevne noen.

På denne måten kan du samle all underholdningen din på samme sted. Noen av strømmetjenestene har 30 dagers bindingstid, men om du ønsker mer innhold samtidig og slippe å velge ut og inn, kan du enkelt kjøpe ekstra poeng. Dette gjør du også på Min side.

Du kan lese mer om hvordan du setter sammen din egen TV-pakke her.

Hva er haken?

Du tenker kanskje at dette er for godt til å være sant? Og ja, det er en hake. Netflix er nemlig kun mulig med Altibox TV Modell A, som ble lansert i sommer. Vi skulle ønske alle kunne få Netflix, men løsningen krever Android TV, som den nyeste tv-løsningen er basert på. 

Altibox TV Modell A har for øvrig tatt med seg alt det beste fra forrige tv-løsning i tillegg, og den kan kombineres med forrige dekoder, så vi anbefaler å sjekke den ut her.

Nyttig informasjon

Spørsmål og svar

 

 

Logo Eidsiva Bredbånd og Altibox

Flere nyheter