Årets julefavoritter

Om ikke lenge kan julefreden endelig senke seg. Hva er ikke bedre enn å sette seg godt til rette samme med familien og se flere juleklassikere? Vi har valgt ut et lite knippe av filmer vi anbefaler deg å se denne julen. Du kan velge mellom flere filmer her.

Grinchen som stjal julen

Grinchen som stjal julen

Grinchen er en av topp 10 julefilmer flere må få med seg i løpet av jula. Filmen ble lansert i 2000 og siden har den vært et fast inventar i flere familiers juleklassikere.

"Grinchen er fortellingen om en kynisk grinebiter som bestemmer seg for å stjele julen - men forhåpentligvis kan en liten jentes godhjertethet få ham på andre tanker."

Filmen er tilgjengelig både på Netflix og Viaplay. Med et altibox abonnement kan du velge disse strømmetjenestene til 50 poeng hver. Ikke nok poeng? Bestill flere poeng her.

Solan og Ludvig, Jul i flåklypa

Solan og Ludvig, Jul i flåklypa

Solan og Ludvig er to gode karakterer som virkelig bringer frem julestemningen.

"Redaktøren for Flåklypa Tidene, Frimand Pløsen, ber Reodor Felgen om å lage en snømaskin. Reodor blir usynlig ved en ulykke, og Pløsen setter maskinen på uten å vite hvor kraftig den er. Snart er Flåklypa dekket av snø - men Pløsen vil ikke skru av maskinen."

Filmen er tilgjengelig på Viaplay og Netflix. Med et altibox abonnement kan du velge strømmetjenesten til 50 poeng. Ikke nok poeng? Bestill flere poeng her.

Snekker Andersen og Julenissen

Snekker Andersen og Julenissen

Historien om Snekker Andersen og Julenissen er en kjent juleklassiker som de fleste har hørt siden de var små. Denne klassikeren har blitt filmatisert og skaper en skikkelig julestemning.

"Alf Prøysens klassiske eventyr om snekker Andersen som bytter plass med julenissen på julaften for å få sine tre barn til å tro på julenissen, og for å lage den mest eventyrlige julen noensinne."

Filmen er tilgjengelig både på TV2 Play og Viaplay. Med et altibox abonnement kan du velge disse strømmetjenestene til 50 poeng hver. Ikke nok poeng? Bestill flere poeng her.

Karsten og Petras vidunderlige jul

Karsten og Petras vidunderlige jul

Hva med en julefortelling for de aller minste? Karsten og Petra bringer julestemningen i hus.

"Karsten og Petra gleder seg veldig til jul, og sammen med kosedyrene frøken Kanin og Løveungen teller de utålmodig ned til julaften. Petra er ekstra spent fordi Bassa skal ha valper, og fordi julenissen kanskje kommer inn til henne i år, ikke bare legger gavene utenfor døra slik han pleier."

Filmen er tilgjengelig på TV2 Play. Med et Altibox abonnement kan du velge strømmetjenesten til 50 poeng. Ikke nok poeng? Bestill flere poeng her.

Love actually

Love actually

Hva er vell juleklassikere uten skikkelig romantikk? Love actually er en klassiker fra 2003 som virkelig bringer frem julestemningen hos flere. 

"Filmen følger åtte svært forskjellige par som prøver å takle sine kjærlighetsproblemer i løpet av en hektisk julemåned i London."

Filmen er tilgjengelig både på Netflix og Viaplay. Med et Altibox abonnement kan du velge disse strømmetjenestene til 50 poeng hver. Ikke nok poeng? Bestill flere poeng her.

the Holiday

the Holiday

En annen kjærlighetsklassiker i jula er the Holiday. 

"Amanda fra Los Angeles og Iris fra England har aldri truffet hverandre, men de har et felles problem: menn. Etter å ha fått kontakt med hverandre på internett, bytter de hus med hverandre i to uker."

Filmen er tilgjengelig både på Netflix og Viaplay. Med et altibox abonnement kan du velge disse strømmetjenestene til 50 poeng hver. Ikke nok poeng? Bestill flere poeng her.

TV2 Play

Velg inn TV2 Play via kanalvelgeren. Ikke nok poeng?

Netflix

Velg inn Netflix via kanalvelgeren. Ikke nok poeng?

Viaplay

Velg inn Viaplay via kanalvelgeren. Ikke nok poeng?

Flere nyheter