HBO Max hos Altibox TV

HBO Max
Endelig kan du velge HBO Max med poeng

Endelig kan du velge HBO Max med poeng

Som et gammelt ordtak sier, den som venter på noe godt venter ikke forgjeves.

HBO Max er en strømmetjeneste som har samlet alt av filmer og serier fra Warner Bros., HBO, DC, Cartoon Network og mye mer slik at vi aldri mer skal ha en kjedelig lørdagskveld igjen. Den etterlengtede strømmetjenesten har alle de nye og gamle seriene samlet på ett sted til kun 40 poeng hvis du har Altibox TV.

Flere som ønsker å se på strømmetjenesten samtidig? Fortvil ikke, med HBO Max kan du strømme helt opp til tre enheter samtidig. 

Med HBO Max får du et større utvalg av filmer og serier med høyere bildekvalitet enn tidligere. Logg deg inn på mine sider og skaff deg HBO Max i dag.

Har du ikke fiber og Altibox TV fra Eidsiva Bredbånd? Sjekk om du kan få her.

Spørsmål og svar

Hva er HBO Max?

HBO Max er en strømmetjeneste som tar over for HBO Nordic. HBO Max har samlet alt av filmer og serier fra Warner Bros., HBO, DC, Cartoon Network og mye mer og vil ligge tilgjengelig som et kanalvalg under kanalvelgeren på mine sider. 

Hvordan får jeg bestilt HBO Max?

Når du velger inn HBO Max i kanalvelgeren får du beskjed om å registere din epost adresse. Du vil deretter få tilsendt et registreringsskjema der du registrere din nye bruker. Logg inn med epost og passordet du laget. Du har nå tilgang til hele HBO Max sitt bibliotek. 

Hva koster HBO Max?

Strømmetjenesten koster 40 poeng i kanalvelgeren. Ønsker du heller å bestille tjenesten til en fast pris på 89,- i mnd som kommer på din faktura, kan du bestille dette via mine sider eller kontakte kundeservice. 

Kan jeg se HBO Max på deres dekoder når jeg allerede har en bruker?

Har du allerede et abonnement hos HBO Max og ønsker å logge deg inn på strømmetjenesten via vår dekoder? Tast inn ditt brukernavn og passord som er registrert på ditt HBO Max abonnement og du har tilgang. 

Jeg har allerede HBO Nordic

Alle som har HBO Nordic abonnement hos oss vil få tilsendt en e-post uken før lansering. Her får du tilsendt en lenke med et registreringsskjema som du fyller ut. Din HBO Nordic bruker vil bli automatisk flyttet over til HBO Max på lanseringsdagen.

Jeg har ikke nok poeng

Trenger du mer poeng for å få tilgang til HBO Max? Dette kan du bestille enten via mine sider eller ta kontakt med kundeservice. 

Strømmetjenesten min fungerer ikke

Hvis din dekoder er kablet til vår ruter og satt i bromodus vil du ikke ha tilgang til HBO Max da appen er avhengig av internett. Du har tilgang hvis du setter dekoderen i en Google Wifi/nest.

Få mer informasjon om HBO Max hos Altibox.

Flere nyheter