Endringer i Disney's strømmetjenester


"Disney Movies On Demand" og "Disney Channels Xtra" forsvinner fra Altibox 30. juni. "Disney Junior" og "FOX" blir ikke lenger forhåndsvalgt, men må velges inn.

30. juni forsvinner "Disney Movies On Demand" og "Disney Channels Xtra" fra Altibox-universet. Vår nyeste Disney-avtale inkluderer dessverre ikke disse strømmetjenestene.

I tillegg vil "Disney Junior" og "FOX" tas ut av ditt forhåndsvalgte innhold, og du må selv velge de inn i innholdet ditt. Fra 30. juni vil du som i dag har valgt inn en av disse strømmetjenestene, ha 15 ledige poeng til å bruke på valgfritt innhold.

Den 30. juni - samme dag som strømmetjenestene forsvinner - vil Disney Junior og FOX tilsynelatende gjøre det samme. Med den nye Disney-avtalen vår tas disse to kanalene ut av ditt forhåndsvalgte innhold, og gir deg som ønsker å beholde dem litt ekstraarbeid med å velge de inn igjen via Min side.

Men - hver av disse koster bare 1 poeng, så hvis du er en av de som sitter igjen med 15+ ledige poeng etter Disney's strømmetjenester, vil vi anbefale Toonix.

Strømmetjenesten Toonix, som tidligere kun var tilgjengelig som en del av HBO Nordic-pakken (40 poeng), ble nylig et 5-poengs tilvalg i tospann med tv-kanalen Cartoon Networks. Og Toonix er full av gøyale serier og filmer til barn!

Selv om du velger inn Toonix og Cartoon Network, sitter du igjen med 10 poeng som du kan bruke på annet innhold.