Eidsiva Bredbånd inngår samarbeidsavtale med Altibox

Eidsiva Bredbånd har inngått avtale med Altibox som ny samarbeidspartner på TV- og bredbåndstjenester. 

Avtalen gjelder fra 6. juni 2019, og vil innebære at alle TV-kunder i Eidsiva Bredbånd får ny TV-dekoder, og at Eidsiva Bredbånd også overtar oppfølging og leveranser av bredbåndstjenester til eksisterende Altibox-kunder i Innlandet. Målet er å styrke Eidsiva Bredbånds satsing på fiberbaserte bredbåndstjenester og gi deg som kunde en enda bedre TV-opplevelse.

Kunder vil foreløpig ikke merke noe til avtalen. Eksisterende kunder som har TV-tilbud fra Get vil få tilsendt ny TV-boks fra Altibox kostnadsfritt i løpet av våren og utover høsten i 2019. Alle kunder vil få mer informasjon i god tid før endringene trer i kraft om hva som gjelder for seg og sitt kundeforhold. 

Hvorfor gjør Eidsiva Bredbånd dette?

Eidsiva Bredbånds samarbeidsavtale med Get går ut 6. juni 2019. I den forbindelse har det vært naturlig for Eidsiva Bredbånd å vurdere avtalen og sammenligne leverandørene i markedet. Etter grundige vurderinger og samtaler med flere forskjellige leverandører, har vi kommet frem til at Altibox er den leverandøren som kan møte våre og kundenes behov på en best mulig måte. Derfor bytter vi nå leverandør.

Hva går avtalen ut på?

Eidsiva Bredbånds kunder med TV-abonnement vil nå få ny TV-boks fra Altibox, med Altibox' kanalpakker og brukergrensesnitt. I tillegg vil Eidsiva Bredbånd overta fiber-infrastrukturen til Altibox, slik at alle som tidligere har hatt fiber fra Altibox i Innlandet nå vil bli kunder i Eidsiva Bredbånd. Dette påvirker ikke leveransen, og den eneste forskjellen er at kundene nå får faktura fra Eidsiva Bredbånd og må kontakte Eidsiva Bredbånds kundesenter ved spørsmål. Kunder som har fiber fra Eidsiva Bredbånd i Akershus/Øvre Romerike vil overføres til Altibox og bli kunder av dem. Dette gjøres for at Eidsiva Bredbånd ønsker å satse enda sterkere på fiberutbygging i Innlandet.

Hvilke kunder blir berørt?

Avtalen gjelder privat- borettslag- og hyttekunder med TV, fiber og coax. Det er TV-kunder som vil merke den største forskjellen ved at de får ny TV-boks som har et litt annet oppsett enn den gamle.

Når får jeg ny TV-boks, og hvilke kanaler får jeg?

Eksisterende TV-kunder vil få ny TV-boks i forkant av at avtalen med Get løper ut i juni. Den nye TV-boksen sendes til deg helt kostnadsfritt. Du vil få nærmere beskjed i løpet av våren 2019 på når du kan forvente deg den nye TV-boksen og hvordan du setter opp kanalpakken som passer deg. Hvis du trenger hjelp med installasjon eller oppsett kan Eidsiva Bredbånds kundesenter kontaktes.

Som nevnt vil alle kunder få mer informasjon om hva som gjelder sitt eget kundeforhold i løpet av våren og høsten 2019. 

Flere nyheter