Ny eFaktura ordning.

Aktiver "Ja takk til alle" for å fortsatt motta eFaktura fra oss.

Mann sett bakfra sittende foran en PC skjerm

Ny eFaktura ordning

1. desember 2021 kom det en ny eFaktura-ordning som skal gjøre det enklere for deg som kunde å gi en generell aksept for eFaktura, for alle leverandører som tilbyr dette. Når du godkjenner "Ja takk til alle" i banken din, slipper du å inngå en eFaktura avtale med hver enkelt leverandør som tilbyr dette.

I løpet av 2022 vil den gamle eFaktura strukturen forsvinne helt. Har du fortsatt ikke godkjent "Ja takk til alle" i banken din vil du kunne risikere å miste din eFaktura-bruker. For å fortsatt kunne motta regninger og faktura som eFaktura er det derfor viktig å akseptere denne avtalen i din nettbank. Hvis du ikke har gjort dette vil du ikke lenger kunne motta eFaktura og fakturaen din vil bli automatisk sendt på e-post.

Vi i Eidsiva Bredbånd anbefaler alle våre kunder til å akseptere "Ja takk til alle" slik at du fortsetter med din eFaktura avtale som du har med oss i dag.

Hvorfor blir eFaktura systemet oppdatert?

Hvorfor blir eFaktura systemet oppdatert?

Med den nye ordningen blir det sørget for at det blir enklere å betale regninger for deg som kunde. Med en generell aksept vil du blant annet motta din første faktura som eFaktura. Det betyr at du som kunde slipper å måtte inn i din nettbank og aktivere eFaktura for hver enkelt avtale.

Kort oppsummering

  • Ønsker du å fortsette med din eFaktura avtale du har med oss i dag er det viktig at du aktiverer "Ja takk til alle" i din nettbank. Når denne er aktivert vil du automatisk få tilsendt eFaktura fra oss. Denne avtalen kan kun aktiveres via din bank.
  • Når du har aktivert "Ja takk til alle" vil vi automatisk finne opplysningene dine så lenge de stemmer overens med informasjonen vi har på ditt abonnement. Dette betyr at du må sørge for at ditt navn, fødselsdato, adresse og e-post må stemme overens med informasjonen du har i banken. Hvis denne informasjonen ikke stemmer vil ikke systemet klare å finne din bank for å få sendt eFaktura til deg. Logg inn på Min Side for å se om din informasjon stemmer.
  • Med "Ja takk til alle" vil alle fakturaer bli sendt til den som er registrert som juridisk eier på abonnementet i våre systemer. Det betyr at det ikke lenger er mulig at en annen person betaler via eFaktura på et abonnement som ikke eies av vedkommende. Skal det være en annen betaler enn juridisk eier må det derfor gjøres et eierskifte. 
  • Hvis du trekker tilbake samtykke "Ja takk til alle" vil eFaktura avtalene dine stoppes og du vil ikke lenger motta eFaktura.
  • Ønsker du ikke å ha en eFaktura avtale med oss og reservere deg fra Eidsiva Bredbånd kan du gjøre dette inne på din nettbank.

Mer informasjon finner du her.

Vi er her for deg

Vi har flere kontaktpunkter i henhold til hvordan du ønsker å oppsøke informasjonen du trenger. Her har vi samlet disse kontaktpunktene slik at du kan lettest finne informasjonen du søker. 

Kundeservice

Har du et spørsmål om bredbåndet ditt, fakturaen din eller ønsker å bestille noe?

Faktura

Her finner du informasjon og svar på de vanligste spørsmålene knyttet til faktura og betaling.

Flere nyheter