Cyberdagene på NTNU Gjøvik

Marianne Steinsrud

Eidsiva søker kontinuerlig etter kloke hoder. Kampen om de beste ressursene er stor, og bedrifter må være fremoverlent når det skal rekrutteres.

Under karrieredagene til NTNU på Gjøvik 28.-29. september, stiller Eidsiva godt representert med stand, bedriftspresentasjon og deltagelse på det sosiale som skjer på kvelden.

Marianne Steinsrud er kultursjef i Eidsiva Bredbånd og jobber med rekruttering, utvikling og onboarding.

-NTNU på Gjøvik har fagene som er mest relevante for oss. Alle datatekniske fag for utviklere, ingeniører og cyber security er en match for det vi driver med.

Kamp om ressursene

Å sikre seg de beste ressursene er viktig, og kampen er stor. Nå er det arbeidstakers marked, og konkurransen er tydelig fra andre store aktører og selskaper.

-Vi prøver kontinuerlig å rekruttere de beste hodene, gjerne fra det øyeblikket de går ut av skolen. Vi må være fremme i skoa og fri mens vi har muligheten. Eidsiva er en bedrift i enorm utvikling, og et veldig spennende sted å jobbe både for nyutdannede og erfarne medarbeidere.

Må rekruttere annerledes enn før

For Eidsiva er det viktig å komme tilbake på banen etter en lang og stille periode. Pandemien satte en stopper for tilsvarende arrangementer de siste årene.  

-Vi må rekruttere på annen måte enn før. Det holder ikke bare å sette inn en annonse i avisen og håper at noen søker. Vi må ut å vise oss frem som arbeidsplass, forteller kultursjefen.

Fra sommerjobb til fast stilling

Eidsiva har mange muligheter for ferske studenter. Ved interesse for å jobbe i Eidsiva, er det lagt opp en qr-kode som viser hvilke muligheter som finnes.

-Her kan man melde sin interesse for alt fra samarbeide om oppgaver til fast jobb, sier Steinsrud.

Marianne Steinsrud gleder seg til å treffe ferske studenter på karrierejakt.

-Vårt mål er at vi skal være en av Norges absolutt best arbeidsplasser. Vi sørger for å tilrettelegge for alle våre ansattes hverdag, og strekker oss langt for å lykkes, avslutter Steinsrud.

 

Flere nyheter