Amazon Prime Video

Som første leverandør i Norge kan du nå få Amazon Prime Video direkte på dekoderen din.

Amazon Prime Video er en global streamingtjeneste som er tilgjengelig i over 200 markeder (samme som Netflix) med over 100 millioner abonnenter. Tjenesten aktiveres ved at du velger Amazon Prime Video på dekoderen under “Strømmetjenester” og registrerer deg som bruker ved å følge anvisningen der. Tjenesten kan altså ikke velges inn ved hjelp av poeng, men kjøpes for 65,- mnd.

Finn din nye favorittserie

Mørke kvelder og dystert vær blir brått hyggelig med noe fengende på skjermen. Amazon Prime Video er ekspert på originalserier, som høster god kritikk og høy IMDb-score. Oppdag en splitter ny strømmefavoritt i en av strømmetjenestens originalserier: Vi snakker Reese Witherspoon, Emmy-vinnere, spenning, romantikk og drama.

Men tjenesten har mer enn bare egne produksjoner. Kult-klassikeren Buffy the Vampire Slayer og gode, gamle Dawson's Creek, herlige dramaserier som Nashville, Parenthood og This is Us, prisbelønte favoritter som Mad Men, The Good Wife, Downton Abbey, og mange flere. I tillegg ser du et bredt utvalg film, og massevis av gøy til de yngste.

Prime Video oser av kvalitet og serie-snakkiser. Gled deg!

Om Amazon Prime Video

Strømmetjeneste full av kvalitetsinnhold, nå tilgjengelig under 'Strømmetjenester' på Altibox-dekoderen.
Ved første innlogging rutes du videre fra dekoder, og registrerer deg som kunde hos Amazon.


Slik får du tilgang

  • Følg steg-for-steg guiden under serieanbefalingene ved første innlogging.
  • Tjenesten koster kr. 65,-/md, og er ikke en del av vårt poengsystem.
  • Nye kunder får en 7 dagers kostnadsfri prøveperiode ved registrering.

Se mer nyttig informasjon her.

Hanna

Hanna filmplakat Action. Drama. Ypperlig skuespill og kjente ansikter. Jepp, denne serien har det hele. En ung jente vokser opp i skogen, mens hun unngår den nådeløse forfølgelsen til en CIA-agent og prøver å finne sannheten om hvem hun er. Finn deg et ullteppe eller en armkrok. To sesonger venter!

Little Fires Everywhere

Little fires everywhere filmplakat Likte du HBOs stjernespekkede Big Little Lies med blant annet Reese Witherspoon i hovedrollen? Da kan du fryde deg over et gjensyn med henne! Denne litt mørke, mystiske serien er basert på den bestselgende boka med samme navn, og utforsker mor-datter-forholdet til to ganske ulike kvinner. Når veiene deres krysses, og barna deres blir kjent, er det duket for forviklinger. Litt rar, litt mørk, litt fin, og veldig bra!

Homecoming

Homecoming filmplakatLegenden Julia Roberts hadde hovedrollen i første sesong av drama- og spenningsserien som er eksklusiv på Prime. I år er Janaelle Monàe i førersetet i et nytt mysterium som starter da hun våkner opp i en båt midt ute på en innsjø, uten å huske hvordan hun havnet der - eller hvem hun er. Kanskje dette blir høstens favoritt?

Nyttig informasjon

Hvordan sette opp Amazon Prime

 

Din kanalvelger

Din kanalvelger

Du kan når som helst velge inn de kanalene du ønsker

Se TV overalt

Se TV overalt

Med Altibox fra oss kan du se TV overalt

Altibox TV

Altibox TV

Få Altibox TV her

Flere nyheter