Nye valgfrie kanaler: MyZen TV og Museum TV

Er du interessert i kunst? Eller kanskje du leter etter inspirasjon til hvordan leve et sunnere og mer balansert liv? Da har vi gode nyheter til deg! 

Med MyZen TV og Museum TV får alle livsstilsentusiaster og kunstelskere timevis med engasjerende og underholdene innhold å kose seg med. Kanalene er de nyeste tilskuddene til Altibox enorme kanalutvalg.

Begge kanalene kan velges inn for kun to poeng, og vil være tilgjengelige i Altibox-appen, med tilgang i og utenfor hjemmet. De vil også ha Start forfra-funksjonalitet og inngå i programarkivet.

 

MyZen TV

Ikon av MyZenMyZen TV er en global livsstilkanal som tilbyr underholdende programmer om alt fra praktiske livsstilstips til inspirerende dokumentarer, trendmagasiner og historier fra virkeligheten. MyZen TV dekker et bredt spekter av temaer, inkludert velvære, trening, helse, skjønnhet, mat, hjem, hage, bærekraft, reise og livsstilsendringer. Holistisk natur og vakker utsikt er alltid bakgrunnen for MyZen TVs innhold. Voks, utforsk og kos deg med MyZen TV!

Godbiter fra kanalene inkluderer programmer som «Beautiful Landscapes», «Dreamcatchers», «Destination Happiness» og en rekke yoga- og pilates-økter, samt matlagingsprogrammer med fokus på sunnhet og helse.

Museum TV

Ikon av Web MuseumDen første tv-kanalen fullstendig dedikert til visuell kunst som tilfredsstiller amatører så vel som kunstelskere. Program-innholdet appellerer til et bredt publikum og har en underholdende og tilgjengelig tone. Museum TV er designet rundt et enkelt prinsipp: underholdning, historier og informasjon for alle som noen gang har vært på en kunstutstilling (og likte det!). Kanalen tar for seg tradisjonell kunst (klassisk, moderne og samtid), men også gatekunst, tegneserier, digital kunst, foto, video, arkitektur, design og faktabasert underholdning.

Noen av høydepunktene på kanalen inkluderer «Top 10 The Art of Architecture», «The great masters of painting» og «Artist's Workshop».

Slik bruker du strømmetjenesten:

  • Kunder med valgfrihet kan velge inn kanalene med 2 poeng via 'Min side'.
  • Kan sees via appen både innen- og utenfor hjemmet

Flere nyheter